Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40049PO
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40049PO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Sininen
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)

Arvostelut
2018-06-20

Ihana sävy

Sävy on todella kaunis unenomainen sinisenlila. Muihin kirkkaisiin väreihin verrattuna (esim Jawbreaker) ei ole ihan niin shokeeraavan hohtava ja pigmenttinen, vaan täytyy laittaa useampi kerros tasaisen pigmentin saamiseksi. Mutta silti todella kaunis sävy!