40033
Produktinformation
40033

Datablad

Väriperhe
Röd
Reviews
Eve 2019-12-16

Jeffree-laatua

Olen ollut tyytyväinen jokaiseen Jeffreen huulipunaan. Unicorn Blood oli sävyltään ehkä rusehtavampi kuin odotin, mutta kaunis väri silti. Erityisesti tummien huulipunien kohdalla koostumuksen laatu nousee isoon rooliin, koska rajat erottuvat niin selvästi. Tämä puna levittyy hyvin ja kuivuttuaan pysyy tuntikausia. Ei tunnu kuivattavalta eikä painavalta huulilla.

2018-06-20

Rusehtavan punaisella säväyksellä

Hitusen pettymyksenä tuli, ettei sävy ollut niin tumma ja ruosteinen verenpunainen ns vampyyrisävy kuin olin ajatellut. Lähinnä rusehtava väri punaisella säväyksellä. Kaunis väri kuitenkin ja pigmenttinen.

2018-03-07

4/5

Ihanan rusehtavan tummanpunainen/ verenpunainen! Yllättävän hyvin sopii myös jokapäiväisen meikin kanssa, mutta tumman sävyn, aplikaattorin ja omien huulien muodon takia vähän vaikea levittää varsinkin kun itse ei ole niin tarkka. Että tätä ei levitetä nopeasti, kun pitää korjailla.

2017-11-24

5/5

Beautiful color, even coverage and opaque application. It is easily removed with oil-based makeup remover. This means, that it will need re-application after eating, especially oily food. On my skintone, it is very similar to Designer Blood, so I would personally recommend getting one of them as opposed to both.

2017-11-06

Todellakin hintansa väärti.

Ei tunnu huulilla kovin paljon, haisee salmiakin ja yskänlääkkeen sekoitukselta, mun mielestä ei kuitenkaan paha haju niinku jotkut sanoo. Levittyy todella tasaisesti ja ei tarvitse dipata uudestaan, että saisi koko huulet peittoon. + todella peittävää!! Ehdottomasti suosittelen!

2017-09-18

Sävy aivan täydellinen

Levittäminen on todella helppoa, väri täydellisen syvä, tumma punainen. Ehdottomasti suosittelen.

2017-06-07

Hintansa arvoinen huulipuna

Tuote on todella pigmenttinen ja se kuivuu täysin mataksi. Mukava huulilla. Huono puoli on pistävä haju joka onneksi lähtee huulipunan kuivaessa. Pysyy suht hyvin huulilla vähän saattaa joutua korjaamaan päivän aikana.