40048
Produktinformation
40048

Datablad

Väriperhe
Brun
Reviews
Lunedi 2019-01-07

Ei ihan sitä, mitä odotin.

Putkilo ei ollut ihan täynnä kun avasin sen, mikä oli outoa tämän tuotemerkin tuotteelle. Väriä joutui laittamaan pari kerrosta, että sen sai asettumaan kauniisti huulille. Testasin väriä monenlaisessa valossa, joissa toisissa väri oli jopa vihertävän ruskea, joskus harmaan ruskea ja toisissa enemmän maksaan vivahtava. Kuvan väri ei mielestäni ole ihan samaa kuin se todellisuudessa on.

2018-06-20

Enemmänkin rusehtavan violetti

Yllätyksenä tuli, että sävy todellakin on enemmän violetti rusehtavalla säväyksellä kuin ruskea. Se ei sinänsä minua haittaa, tuli yllätyksenä että tällainen violetti sävy voi sopia minulle kun en ole aiemmin kokeillut. Yksi uusi suosikki!
Muihin veloureihin verrattuna tätä täytyy laittaa ainakin itselläni kaksi kerrosta jotta saa varmasti tasaisen peittävän. Sävy on kuitenkin todella mielenkiintoinen ja sopivan tumma ja kylmä näin kalpeaihoiselle!

2018-03-27

" This is a deep, grey based mauve shade. " - Aika jees tummempi

Tuote ei siis suoranaisesti ole vain suklaanruskea, vaan enempi voisi sanoa, että rusehtava, jossa on ns. luumumaista sävyä, joka tekee väristä kylmemmän. Koostumus oli selvästi paksumpaa kuin aikasemmat ostamat Jeffree huulivärit, mutta huulilla tuote ei mitenkään moitittava. Ekaa kertaa huomasin tosin, että kun otin tuotteen pakkauksesta.. niin näytti, että putkilo ei ollut aivan täynnä. Mitään muuta moitittavaa ei ole. Värisävy täydellinen, kun haluaa laittaa jotain tummempaa sävyä huuliin, mutta ei kuitenkaan pikimustaa. Yllättävän kaunis väri myöskin ja tietyllä tavalla erikoinenkin, mistä pidän.

2017-11-23

A solid 5/5

Beautiful color, even coverage and opaque application, is easily removed with oil-based makeup remover. This means, that it will need re-application after eating, especially oily food. On my skintone, it is very similar to Scorpio, but with a more brownish hue as opposed to purple. I would suggest that you only need one of them, because they are quite similar.