Jeffree Star Cosmetics The Gloss on kuultava huulikiilto, joka saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä. Miedosti vaniljaleivokselle tuoksuva The Gloss ei makeasta tuoksustaan huolimatta jätä huulia tahmeiksi vaan täydellisen herkullisiksi. Huulikiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä lempihuulipunan kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

400016
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics The Gloss on kuultava huulikiilto, joka saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä. Dirty Roalty on sävyltään violettipohjainen. Miedosti vaniljaleivokselle tuoksuva The Gloss ei makeasta tuoksustaan huolimatta jätä huulia tahmeiksi vaan täydellisen herkullisiksi. Huulikiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä lempihuulipunan kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
400016

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Violetti
Käyttöohje

Käytä huulikiiltoa sellaisenaan tai suosikkihuulipunasi päällä antamaan kiiltoa, säihkettä ja täyteläisyyttä.

Ainesosat

POLYBUTENE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYGLYCERYL-2 TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED STYRENE/METHYL STYRENE/INDENE COPOLYMER, SYNTHETIC BEESWAX, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYL VANILLIN, TOCOPHEROL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DICALCIUM PHOSPHATE, SILICA, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), BLUE 1 LAKE (CI 42090), RED 6, RED 7 LAKE (CI 15850).

Arvostelut