500022
Beskrivning

Conspiracy ögonskuggspaletten innehåller ett urval av metall-, pärl- och mattfärger i vackra färger. Alla 18 nyanser är superpigmenterade och sprids drömlikt lätt vid applicering. Paletten ger möjligheten till en obegränsad mängd av olika look och är en must have till alla som älskar smink! Denna unika palett finns på must-have-listor hos alla kosmetikkära äventyrare. 100% vegan. Gjord utan djurförsök.

Produktdetaljer
500022

Datablad

Väriperhe
Moniväri
Reviews
2020-08-24

Täydellinen sävykattaus!

Tämä paletti oli kyllä hankkimisen arvoinen, kun en omistanut läheskään jokaista Jeffree luomiväripalettia. Paletissa on tosiaan hyvin niin sanotusti joka tilanteeseen sävyjä: Luonnollisia, vähän erikoisempia / vaaleaa ja tummaa silmämeikkiä voi tehdä pelkästään tällä paletilla ja mainitsemisen arvoiset on noi shimmersävyt. Todella upeita ovat. Tämä paletti on 1 käytetyimmistä itsellä.

Minttu 2020-03-20

Täydellinen arkeen ja juhlaan

Hyvä pigmentti ja blendautuvuus, upeat sävyt, väriä ja nudeja joka tilanteeseen. Upea ja tekee vaikutuksen esillä meikkipöydällä. Minua ei haittaa se, että värejä tulee ottaa varovaisesti pöllyämisen estämiseksi.

Päivi 2020-02-07

4.5/5

Muuten täydellinen kokonaisuus kaikkinensa mutta siveltimellä ottaessa vähän luomiväriä leviää palettiin puuterina.

Eve 2020-01-30

Erinomainen paletti

Vaikka osasin odottaa luksuspakkausta, kun tämän paletin tilasin, tunnelma pakettia avatessa oli silti kuin lapsella jouluaattona. Paletti tuntuu todella laadukkaalta ja näyttää upealta, enkä ole malttanut laittaa palettia pöydältä laatikkoon piiloon lainkaan. Itse luomivärit ovat upean pigmenttisiä ja blendautuvat kuin itsestään, ja vaikka kickbackia on erityisesti osassa mattasävyistä (kuten My Pills ja Tanacon) tämä ei käyttöä haittaa millään lailla. Sävyistä erityisesti Ranch on noussut suosikiksi, koska se toimii silmämeikin lisäksi myös highlighterina. Paletin sävyt ovat ihanan monipuolisia, ja uskon, että tämä paletti inspiroi minua vielä pitkään eikä jää pölyttymään!

2020-01-16

Nice versatile palette

I bought the palette when it was first launch, I wasn´t too sure about it but I went anyway for it. This pallet has a great combination of neutrals for everyday looks and colourful shades, which makes really easy to do all kind of looks. The matte shades are consistent with other Jeffree Star shadows and blend really well. The shimmers are very creamy and soft (I would recommend use finger for application).
My only problem with the palette and the reason why I don’t give it a higher rate is due a problem I had with the shade Sleep Paralysis, which came broken in my palette. This shade is beautiful and creamy, but it seems to have been poorly pressed, so it will crumble and break really easily. The pallet is quite hard to storage as well due to the odd “pyramid” shape on the top but is a pretty display piece.
Overall is a beautiful palette and use it every day.

Sini 2020-01-14

Inspiraatiota täynä

Nyt kun olen käyttänyt tätä palettia muutaman kuukauden ajattelin viimein kirjoittaa palautetta. Kokonaisuutena toden teolla rakastan tätä palettia ja tämä on tuonut mulle tosi paljon inspiraatiota joka päivä. Pakkaus on todella laadukas ja kauniin näköinen.

Värit ovat todella pigmenttisiä ja blendautuvat hyvin, muutama huomautus parista väristä kuitenkin on.

Ranch on tosi kiva väri, mutta se on jotenkin tosi "puuterimainen" niin, että se on ainakin omassa paletissa vähän räjähtänyt. Silmissä Ranch näyttää todella kauniilta eikä leviä kyllä siinä.

Food Videos väri taas on mielestäni vähiten pigmenttinen tässä paletissa. Kun sitä ekan kerran laittaa silmään niin se on hyvin läpikuultava, joutuu siis hieman rakentaa sitä, että saa pigmentin tulemaan esille kunnolla. Blendautuu kuitenkin hyvin.

Trisha värinä on värjäävä eli kun poistaa meikkiä se saattaa jäädä luomeen eli saa jonkun verran hinkata, että väri lähtee pois.

Yleisesti shimmer väreistä sen verran että osaa täytyy laittaa sormella, jolloin ne tulee paremmin näkymiin, osaa pystyy laittaa siveltimellä. En kuitenkaan laittanut merkille että mitkä näistä oli mitäkin.

Not a fact on ainut sävy jota en itse ole käyttänyt ollenkaan joten siitä en osaa sanoa oikeen mitään.

Omia suosikkeja tässä paletissa on cheese dust, flaming hot ja illuminatea, ihan vaan koska niiden sävyt on todella ihania. Kaiken kaikkiaan vahvasti suosittelen tätä palettia kaikille. ♥

2020-01-13

Inspiroiva paletti

Paletissa on ihania ja monipuolisia sävyjä. Ylärivin neutraalit sävyt ovat itsellä eniten käytössä, niistä ehdottomat lempparit Diet root beer ja Just a theory. Sen sijaan Food videos oli pieni pettymys, todella kuiva koostumukseltaan ja oikeastaan toimii vain, jos laittaa valkoisen päälle. Pieni miinus tulee myös pakkauksesta; vaikka se onkin hieno, paletti on kuitenkin hankala ottaa mukaan matkalle suuren kokonsa vuoksi.

Elina 2019-11-19

Monipuolinen ja laadukas

Useita sävyjä, jotka ovat todella kauniita. Kimaltavat sävyt toimivat ehkä paremmin sormella levitettynä, mutta itse en näe sitä ongelmana. Pakkaus on TODELLA laadukas ja upea. Hyvää settiä!

Nata 2019-11-19

Pigmentti ei petä~

Jeffree on jälleen puskenut ulos mahtavan paletin, pigmenttiä löytyy ja mikäli ei muuta ole saatavilla voi paletilla meikata koko naaman, pohjaa lukuun ottamatta. Värjäytymistä/pinttymistä tapahtuu yksittäisten värien kanssa, mutta itseä se ei häiritse.

Suvi-tuuli 2019-11-18

Mahtava

Tuote on aivan ihana, paketti on kaunis ja paletti tuntuu ja näyttää hyvältä. Värit on hyvin pigmentöity (pigmented?), tiputtelua/fall out on mutta sitten vaan ota väriä hellemmin. On mielestäni rahan arvoista kamaa! :)

Jenifer 2019-11-18

Lempia paletti!

Hyvät pigmentit ja hienot värit. Ja ne blendasi yosi hyvi. 5/5!