500020
Beskrivning

Denna palett gör det enkelt att ha kul! Släpp din kreativitet loss med Jawbreaker ögonskuggspaletten som innehåller 24 enastående livliga toner! Paletten innehåller ett brett utbud av metall-, pärl- och mattfärger i regnbågens färger. Alla 24 nyanser är superpigmenterade och sprids drömlikt lätt vid applicering. Den lekfulla paletten har inspirerats av Jawbreaker-karameller och nöjesparker! Denna unika palett finns på must-have-listor hos alla kosmetikkära äventyrare. 100% vegan. Gjord utan djurförsök.

Produktinformation
500020

Datablad

Väriperhe
Moniväri
Orange
Reviews
2019-09-05

Todella pigmenttinen

Aiempaan lisään vielä, että värit on helppo blendata ja näyttävät kauniilta, mutta jotkut värit vaatii vielä blendauksen jälkeen sen että sitä väriä lisätään uudestaan. En kuitenkaan ole tarkemmin laittanut merkille että mitkä värit on semmoisia, mutta ei niitä montaa ole.

2019-09-03

Todella pigmenttinen

Pohjavärit Virgin ja Good Morning on tosi hyviä, mutta Good Morning on tosi vaalea ja sen takia se väri ei jotenkain tunnu, että se tarttuisi luomeen yhtä hyvin kuin Virgin. Se tosin saattaa johtua juurikin siitä että tuo väri on vaan vaalea, ei siitä etteikö olisi pigmenttiä.

Bubble Gum värinä on todella pigmenttinen ja huomasin sitä käyttäessäni, että se on jopa niin pigmenttinen, että meikkiä poistaessa se jää luomeen vähän liiankin hyvin mutta peseytyy kyllä pois jos käy suihkussa meikinpoiston jälkeen.

Mitä tulee sitten muihin matta väreihin (paitsi Soaked ja Delicious, joita en ole vielä kerinnyt koittaa) niin ovat kyllä todella pigmenttisiä ja kauniita luomilla enkä ole huomannut mitään valittamista niissä.

Glitter/shimmer värit ovat myös tosi hyviä, mutta kaikki (paitsi Bite me) vaativat sormella painamisen luomelle. Olen siis kokenut sormella laittamisen tehokkaammaksi kuin siveltimellä. Bite me tosin on tumman värinsä ansiosta myös siveltimen kanssa ihan jees. Oma suosikki shimmereistä on kyllä ehdottomasti Jawbreaker koska se käy vaan kaikkien värien kanssa, mutta toki Lemon Drop on myös super ihana. Orange juice lienee ainoa shimmer jota en ole vielä kerinnyt kokeilla.

Yleisesti tämä paletti on tuonut mulle tosi paljon iloa ja tosi monipuolisia ja värikkäitä lookkeja. Tullut aina meikatessa otettua tämä paletti esille, koska tässä on vaan kaikista virkistävimmät värit ja se ettei värit tarvitse paljoa työstämistä helpottaa ja nopeuttaa meikkausta tosi paljon.

  • 1 out of 1 people found this review useful.