500036
Beskrivning

Jeffree Star Cosmetics Purple Collection ögonskuggspaletten innehåller ett urval av metall-, pärl- och mattfärger i vackra färger. Alla 18 nyanser är superpigmenterade och sprids drömlikt lätt vid applicering. Paletten ger möjligheten till en obegränsad mängd av olika look och är en must have till alla som älskar smink! Denna unika palett finns på must-have-listor hos alla kosmetikkära äventyrare. 100% vegan. Gjord utan djurförsök.

Produktinformation
500036

Datablad

Väriperhe
Moniväri
Violetti
Reviews
Helena 2020-03-10

Erittäin käytännöllinen ja hyvä luomiväripaletti

Sävyt ovat ihania koostumukseltaan, helposti levittyviä ja monipuolisia. Niissä on erittäin hyvä pigmentti ja niitä on helppo käyttää. Paletin ulkomuoto on uskomattoman kaunis.

Emmi 2020-03-10

Luotto

Jeffreen tuotteet ei koskaan petä! Ihan huippu hyvä paletti taas kerran. Pigmenttiä löytyy ja kivat värit!

Jenifer 2020-03-09

Lempi paletti!

Lempi paletti juuri nyt! Tosi hienot ja kestävät värit/pigmentit. Hyvää laatua.

Christian 2020-03-09

Aivan ihana

Aivan ihana paletti, jos olet vähänkin liilan ystävä! Muutama mattasävy varisee pannun reunoille, mutta itseäni se ei haittaa. Huomasin että Wet Jewel sävy varisee helposti poskille jättäen vähän vaaleanpunaista glitteriä, vaikka pyyhkäisi ne kevyesti pois. Helposti työstettävät sävyt jotka blendaantuvat kauniisti yhteen. Isoin miinus ehkä paletin turhan iso ulkoasu, etten valitsisi tätä ensimmäisenä matkalle mukaan. Muuten kyllä ihana kokonaisuus, suosittelen!

Roosa 2020-03-09

Upea pigmentti ja ihanat värit! Jotkut sävyt ovat tummempia luom

Todella hyvä paletti!

Emilia 2020-03-09

Loistava

Monesti sanotaan että violettia on vaikea blendata niin ei kyllä ollut sitä ongelmaa, vaikka en todellakaan mikään huippu meikkaaja ole. Musta glitteri (executioner) oli miinus sinäänsä, sillä glitteri varisee pois jos käyttää sivellintä ja tuloksena on kasvot täynnä glitteriä. Punainen (bleedin heart) väri ei ollut niin pigmenttinen ja ei "tarttunut" niin kirkkaana ja hohtavana. Mutta muuten ihan loistava paletti!

Heini 2020-03-09

Erinomainen Luomiväripaletti violetista tykkääville

Hyvät sävyt ja pigmenttinen koostumus, mitä on helppo levittää luomelle. Kaunis pakkaus, tykkään!

Kärt 2020-03-09

Täydellinen

Aivan upea ulkonäko ja ihan täydellinen pigmentti