30003
Beskrivning
Ice Cold iskall silvrig pärlemors nyans. Denna högpigmenterad highlighter puder ger ditt ansikte fantastisk, sagolik glöd och lyster. Skin Frost- highlighter har en unik krämig och silkeslen pudrig konsitens som är fjäderlätt och kan enkelt suddas till en mjuk shimmer på din hud. Testa gärna både på ansikte, ögonlock och kroppen. Kan användas både torr och fuktig, beroende på hur intensiv man vill att slutresultatet blir. 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri, talkfri och gluteinfri. .
Produktdetaljer
30003

Datablad

Väriperhe
Metallinen
Reviews
2020-05-18

Ihana

Erittäin hyvä pigmentti, sopii erityisesti todella kalpeille ja vaaleille ihmisille :) Erittäin riittoisa, koska ei tarvitse laittaa edes paljoa, vaan pienikin määrä näkyy jo pitkälle.

Emmi Siltala 2019-11-10

Pigmenttinen

Pigmenttinen, ei tarvitse laittaa kun ihan hipaisu. Odotin tuotteen kokoa paljon pienemmäksi, mutta se olikin iso! Hintansa arvoinen todellakin. Täydellinen sävy vaalealle iholle. Ihan lemppari highlighter.

2019-02-03

Upea hehku!

Todella pigmenttien tuote. Sävy upea ja kiiltää kuin lumi auringossa. Paras highlighter, jota olen koskaan elämäni aikana kokeillut!

2018-06-20

Täydellinen

Paras highlighter ikinä. Puuterisen kermainen koostumus kuvaa tuotetta hyvin. Se tarttuu erittäin hyvin niin sormeen kuin siveltimeen, ja tarttuu iholle hyvin eikä juuri pölise. Todella pigmenttinen joten tällä saa sellaiset diskoblingit että huhhuh!
Itse tuote on myös järkyttävän iso, joten se riittää minulla varmaan loppuelämäni. Todellakin hintansa väärti!

2018-02-12

Tuotteen koostumus: Todella hienojakoista. (:

Ajattelin tehdä tänne arvion, koska eräs asiakas oli ostanut tämän tuotteen teiltä ja myi kuitenkin minulle eteenpäin tämän ICE COLD.in ja koska olen jo ostanut teiltä näitä skinfrosteja. :D

Arvio: Tuote on täydellisen hienojakoista. Ei isoja glitterhippusia, tuote antaa täydellistä kylmää hohtoa. Värisävy on enemän "kellertävän" valkoista kuin ns. talkkivalkoista. Kasvoilla kuitenkin hohtaa kauniin näyttävänä ja todella kylmän hopean vivahtavan valkoisena. Koostumus on täydellistä. Painosanalla todella hienojakoista (ei käytännössä yhtään isompia glitterhippuja) ja on todellakin runsaspigmenttistä. Suosittelen!

2017-11-29

TÄYDELLINEN

Maailman paras highlighter!
Tämän kanssa saa olla varovainen, että ei loista kuuhun asti. Tosin, ketä se haittaa ;-)
Juuri sopiva sävy kalpealle iholle. Sopii niin arkikäyttöön kuin spessumpaankin tilaisuuteen!
Ihan 6/5 tuote!

2017-10-23

Jumalakin siristää

Jos haluaa jäätävää hehkua kasvoihinsa - tästä sitä saa. Sävy sopii todella hyvin meille kalpeaihoisille kuningattarille ja se myös toimii mainiosti luomivärinä. Tykkään käyttää kyseistä highlighteria myös mm. olkapäillä ja solisluilla, sillä se antaa sellaista kiiltävää marmorin tuntua, aivan ihana. Ainoa miinus on se, että tuote tahtoo levitä kaikkialle, eikä pysy päivän mittaan kovin hyvin paikallaan. Toisaalta, kyllä se jumalainen hehku voi puolestani olla kaikkialla.

2017-02-06

Täytti odotukset

Tämän ei ole turhaan kehuttu olevan runsaspigmenttinen! Antaa näyttävän korostuksen, joka myös pysyy koko päivän. Pigmenttisyyden ja pakkauskoon puolesta uskon kestävän käytössäkin pitkään, joten on varmasti hintansa väärti.

2017-01-19

(Kirjaimellisesti) loistava!

Tämä highlighter ntaa kasvoille erittäin vaalean, pigmenttisen ja aavistuksen hopeaan taittavan hohdon, joka on ja pysyy koko päivän. Tuote levittyy kauniisti vaikkapa viuhkasiveltimellä.

Plussat ja miinukset:
+ Kaunis sävy, joka sopii hyvinkin vaalealle iholle
+ Erittäin pigmenttinen
+ Jättimäinen koko
+ Levittyy helposti ja pysyy kauniina koko päivän
+ Hinta-laatusuhde on erinomainen

- Tuotteen kanssa saa (ainakin aluksi) olla varovainen, ettei sitä tule aivan liikaa