30007
Beskrivning
Princess cut - ljus rosa sockervadds nyans i pärlemor. Denna högpigmenterad highlighter puder ger ditt ansikte fantastisk, sagolik glöd och lyster. Skin Frost- highlighter har en unik krämig och silkeslen pudrig konsitens som är fjäderlätt och kan enkelt suddas till en mjuk shimmer på din hud. Testa gärna både på ansikte, ögonlock och kroppen. Kan användas både torr och fuktig, beroende på hur intensiv man vill att slutresultatet blir. 100% vegansk. Tillverkad utan djurförsök. Parabenfri, talkfri och gluteinfri. .
Produktinformation
30007

Datablad

Väriperhe
Rosa
Reviews
2019-03-12

ihana

Sävy on kiva ja tuote on riittoisaa. Mulla kyllä tuotetta tulee siveltimeen ihan normaalisti (toisissa arvosteluissa oli sanottu ettei tuotetta tulisi siveltimeen). Mulla on siis the real techniquesin viuhkasivellin.

2017-12-08

Erilainen muihin sävyihin verrattuna

Ostin kyseisen tuotteen I love me -messuilta teidän pisteeltänne. En tiedä onko highlighter saanut matkalla suomeen kosteutta vai mikä on vikana. Sävyä ei irtoa ja ensimmäisen sipaisun jälkeen puuterinen pinta muuttui kivikovaksi ja tasaiseksi. Kokeilimme myös erilaisia siveltimiä kavereidemme kanssa, eikä millään saatu sitä toimimaan. Pinta vaikuttaa juuri siltä että se olisi saanut kosteutta. Sävy on kaunis mutta muuta hyvää sanottavaa ei oikein ole, voi tietysti olla että mulle on sattunut joku maanantai kappale...

2017-07-16

Poikkeava koostumus

Ostin tämän samaan aikaan Peach Goddess highlighterin kanssa, joka on kaikkea mitä hyvältä highlighteriltä voi toivoa. Princess cutista on kuitenkin erittäin vaikea saada irtoamaan yhtään mitään kun siveltimellä yrittää. Pinta on ns. kova, eikä siitä irtoa pigmenttiä siveltimeen juurikaan. Harmi sinänsä, sillä Princess cutin sävy on aivan ihana.

2017-05-07

Ihan ok

Hinta vähän kova, mutta kiva tuote ja kestää pitkään...

2017-04-08

Ei niin hyvä :(

Tämä tuote oli melkoinen pettymys. Sävy on kyllä kaunis, mutta siinäpä se. Tuotetta on vaikea häivyttää ja pinta jää helposti "paakkuisen" näköiseksi ellei ole oikeanlaista sivellintä. Tuotteen koostumus on pehmeähkö, ei siis puuterinen, joten se korostaa ikävästi ihohuokosia. Omistan paljon highlightereitä ja tämä on kyllä laatuunsa nähden ylihinnoiteltu. Tuntuu, että näissä Jeffree Star meikeissä laatu vaihtelee laidasta laitaan.