Eylure C-Lash 002 Naturals

Eylure C-Lash 002 Naturals ovat hennot ja todella luonnollisen näköiset kevyet ripset, jotka on suunniteltu erityisesti ripsensä menettäneille. Leveä, joustava ja huomaamaton ripsinauha helpottaa ripsien tukevaa asettamista paikoilleen ja takaa luonnollisen näköisen lopputuloksen.

6001929N
Eylure
Kuvaus

Eylure C-Lash 002 Naturals -ripset on kehitetty erityisesti heille, jotka ovat menettäneet omat ripsensä esimerkisksi sairauden yhteydessä. Leveä, joustava ja huomaamaton ripsinauha helpottaa ripsien tukevaa asettamista paikoilleen ja takaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Leveä liimapinta pitää ripset tiukasti paikallaan koko päivän, joten C-lash ripset sopivat kaikille, jotka arvostavat helposti asennettavia, pysyviä ja luonnollisen näköisiä ripsiä. Ripsinauha on itseliimautuva, joten voit asentaa ne nopeasti ilman liimaakin, mutta pysyvämmän lopputuloksen saat käyttämällä ripsiliimaa.

Tuotetiedot
Eylure
6001929N

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Nosta tekoripset pakkauksesta pinseteillä tai sormenpäillä, (jos ripset on liimattu koko matkalta, irrota ne alaspäin suuntautuvalla liikkeella ripsen keskeltä peukaloiden avulla. Älä irroita irtoripsiä niiden päistä.

2) Mittaa ripsinauhan pituus sovittamalla niitä silmäsi päälle. Liian pitkät ripset voi lyhentää pienillä kynsisaksilla. Leikkaa pieniä paloja kerrallaan, kunnes ne istuvat täydellisesti.

3) Lisää ohut kerros Eylure Lashfix liimaa ripsinauhan reunaan. Odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu tarttuvaksi. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe.

4) Aseta tekoripset ripsirajaan pinseteillä tai sormenpäillä (kuten sinulle on helpointa ja luontevaa). Aseta ripsinauhan keskiosa ensin ja etene tämän jälkeen reunoihin. Noudata silmen luonnollista muotoa. Paina ja pidä irtoripsiä paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Virheen sattuessa voit irroittaa ripsinauhan, poistaa kuivuneen liiman ja asettaa sen uudelleen. Harjoitus tekee mestarin!

Poistaminen:

Tartu ripsinauhaan sormenpäillä ja nosta se kevyesti pois silmäluomelta. Tee poisto hellällä otteella. Älä mene irtoripsillä nukkumaan.

Uudelleenkäyttö:

Voidaksesi käyttää tuotteen uudestaan, poista kuivunut liima ripsinauhasta joko sormillasi tai pinseteillä. Tämän jälkeen voit sujauttaa tekoripset takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Ainesosat

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.