Breathe Happy -kasvomaski

Breath Happy on irlantilainen KN95-tason kasvomaski. Suodattimessa on suojaava, nelikerroksinen rakenne, joka on EN 14683:2019 -vaatimusten mukainen.

BHKN95
Kuvaus

Breath Happy on irlantilainen KN95-tason kasvomaski, joka hyödyntää maskiteknologian viimeisimpiä innovaatioita ja antaa korkeimman mahdollisen suojan. Breathe Happy -hengityssuojain on uudelleenkäytettävä ja siinä on vaihdettava suodatin, joka ei ole kosketuksissa kasvojesi kanssa. 

Breathe Happy -kasvomaskisettiin kuuluu silikoninen maski ja erillinen suodatinasema. Maski istuu kasvoille erinomaisesti eikä se saa silmälaseja huurtumaan – mikä on suuri ongelma paperisten kasvomaskien kanssa. Suodattimessa on suojaava, nelikerroksinen rakenne, joka on EN 14683:2019 -vaatimusten mukainen. Breathe Happy -suodattimien avulla säästät runsaasti rahaa, sillä yksi suodatin vastaa seitsemää kertakäyttömaskia! Tämän hengityssuojaimen käyttö tulee 18 kertaa halvemmaksi kuin paperisten kertakäyttömaskien käyttäminen. Pienet suodattimet tuottavat myös 59 kertaa vähemmän jätettä ja ympäristökuormitusta kuin kertakäyttömaskit.

Breathe Happy -maskia voidaan käyttää julkisessa liikenteessä, shoppailemassa, ulkona, töissä tai vapaa-ajalla - ja sitä voidaan käyttää turvallisesti koko päivän ajan. Muista desinfioida maski ja vaihtaa suodatin joka seitsemäs päivä.

 

Pakkauksen sisältö: 1 x Breath Happy -kasvonaamio, 5 x yksittäispakattu 7 päivän suodatin ja 1 x suojapussi.

Tuotetiedot
BHKN95
Käyttöohje

Desinfioi kasvomaskisi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Aseta maski, kiinnitysnauha ja filtteriosa (ilman suodatinta) kiehuvaan vesikattilaan vähintään 5 minuutin ajaksi. Mikäli maski kelluu veden pinnalla, paina se veden alle esimerkiksi kauhalla. Maski on desinfioitunut viiden minuutin kiehumisen jälkeen. Ota maski varoen pois vedestä ja anna sen viiletä ja kuivua rauhassa ilmavassa paikassa. Tämän jälkeen maskia voidaan käyttää 24 h päivässä. Maskin suodatin tulee vaihtaa joka seitsemäs päivä, ja itse maskin voi desinfioida uudestaan päivittäin tai viikoittain kiehauttamalla. Suosittelemme desinfioimaan maskin aina, kun vaihdat suodattimen. Oikein käytettynä kasvosuojain voi kestää jopa 2 vuotta.

Kokoaminen:

1. Aseta suodatin paikoilleen, sininen puoli ulospäin. Sulje filtteriosa painamalla sen molemmat puolet toisiaan vasten.

2. Kiinnitä filtteriosa silikoniseen maskiosioon.

3. Kiinnitä ja säädä kiinnitysnauhat.

4. Käytä maskia ja breathe happy!

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.