Breathe Happy -vaihtosuodattimet 20 pcs

Pakkaus sisältää 20 kappaletta vaihtosuodattimia Breathe Happy -kasvonaamioon. Yhden suodattimen käyttöaika on 7 päivää. 

breathe2
Kuvaus

Pakkaus sisältää 20 kappaletta vaihtosuodattimia Breathe Happy -kasvonaamioon. Yhden suodattimen käyttöaika on 7 päivää. 

Tuotetiedot
breathe2
Käyttöohje

Desinfioi kasvomaskisi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Aseta maski, kiinnitysnauha ja filtteriosa (ilman suodatinta) kiehuvaan vesikattilaan vähintään 5 minuutin ajaksi. Mikäli maski kelluu veden pinnalla, paina se veden alle esimerkiksi kauhalla. Maski on desinfioitunut viiden minuutin kiehumisen jälkeen. Ota maski varoen pois vedestä ja anna sen viiletä ja kuivua rauhassa ilmavassa paikassa. Tämän jälkeen maskia voidaan käyttää 24 h päivässä. Maskin suodatin tulee vaihtaa joka seitsemäs päivä, ja itse maskin voi desinfioida uudestaan päivittäin tai viikoittain kiehauttamalla. Suosittelemme desinfioimaan maskin aina, kun vaihdat suodattimen. Oikein käytettynä kasvosuojain voi kestää jopa 2 vuotta.

Kokoaminen:

1. Aseta suodatin paikoilleen, sininen puoli ulospäin. Sulje filtteriosa painamalla sen molemmat puolet toisiaan vasten.

2. Kiinnitä filtteriosa silikoniseen maskiosioon.

3. Kiinnitä ja säädä kiinnitysnauhat.

4. Käytä maskia ja breathe happy!

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.