Ecotools Jade Roller

Kaksipäinen Ecotools Jade Roller -rulla kasvojen hierontaan. Jaderulla tasoittaa ihoa ja vähentää kasvojen turvotusta.

7517M
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Jade Roller on jadekivestä valmistettu kasvojen hierontarulla. Jaderulla tasoittaa ihoa ja vähentää kasvojen turvotusta. Viileällä kivirullalla rullaaminen vilkastuttaa nestekiertoa ja sitä voi käyttää suosikki voiteen, seerumin tai silmänympärysvoiteen kanssa, tai sellaisenaan.

Käytä suurempaa rullaa poskille ja otsalle ja pienempää herkemmille alueille, kuten silmänalusille. Aloita kasvojen keskeltä ja rullaa kevyesti kohti poskia ja kasvojen sivuja.

Tämä pakkaus kätkee sisäänsä iloisen yllätyksen! Kierrätä pakkaus kaivamalla se maahan ja tuota uutta elämää! Poista pakkaksen muoviosa, istuta biohajoava pakkaus multaan ja katso, kun se muuttuu ihaniksi villikasveiksi! Pahvipakkauksen materiaalissa on pienenpieniä siemeniä, jotka multaan istutettuna, ja vettä ja valoa saadessaan kasvavat uudeksi elämäksi.

Tuotetiedot
Ecotools
7517M

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
Mari 2021-06-09

Ihana!

Tällä on ihana rullailla, rentouttaa kasvoja ihanasti.

Peeta 2020-12-11

Ihana!

Aivan ihana väline. Rentouttaa kireitä kasvojen lihaksi ja saa tuotteet imeytymään hyvin iholle. Edullinen, mutta silti laadukas ja tehokas. Tykkään!

2020-11-11

Edullinen

Tällä on ihana rullailla ja rentouttaa kasvolihaksia päivän päätteeksi. Todella edullinen ja silti laadukas tuote.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.