Ecotools Textured Facial Roller

Ecotools Textured Facial Roller on innovatiivisesti muotoiltu kasvojen hierontarulla hierontanystyröillä. Rulla auttaa ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon ja vilkastuttaa nestekiertoa. 

7609MPO
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Textured Facial Roller -kasvojenhierontarullan hierontanystyrät auttavat ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon ja hierovat kasvoja ihanasti vilkastuttaen samalla nestekiertoa. Käytä yhdessä suosikki kosteusvoiteesi tai kasvoöljysi kanssa rullaillen kasvojen keskeltä kohti hiusrajaa käsitellen näin koko kasvot. Voit käyttää rullaa myös kangasnaamion kanssa.

Tämä pakkaus kätkee sisäänsä iloisen yllätyksen! Kierrätä pakkaus kaivamalla se maahan ja tuota uutta elämää! Poista pakkaksen muoviosa, istuta biohajoava pakkaus multaan ja katso, kun se muuttuu ihaniksi villikasveiksi! Pahvipakkauksen materiaalissa on pienenpieniä siemeniä, jotka multaan istutettuna, ja vettä ja valoa saadessaan kasvavat uudeksi elämäksi.

Tuotetiedot
Ecotools
7609MPO

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
Jenni 2022-03-29

Erinomainen tuote

Olen rullannut tällä usein samalla, kun kasvoillani on sheetmask vaikuttamassa. Tehostaa kivasti verenkiertoa ja rentouttaa kasvojen lihaksia, suosittelen :)

Sari 2021-10-08

Hoitaa ihoa

Tällä saa mukavan "kasvohieronnan" aikaan ja tää rentouttaa kasvojen lihaksia ja poistaa turvotusta. Mukava lisä ihonhoitorutiiniin.

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.