Ecotools Rounded Cheek Head -vaihtopää poskipuna

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Yhteen meikkisivellinvarteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti ja nopeasti napsauttamalla. Rounded Cheek Head on poskipunasiveltimen vaihtopää. 

3135MPO
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Rounded Cheek Head -pyöreä poskipunasivellinpää sopii siniseen vaihtopäävarteen ja on täydellinen minkä tahansa voidemaisen tai puuterisen poskipunan, aurinkopuuterin tai korostusvärin levittämiseen. Pehmeä, mutta tarvittavan tarkka pää levittää värin juuri sinne minne haluat häivyttäen sen kauniin tasaisesti.

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen, luoden kauneudenhoitoa vähemmällä jätteellä. Yhteen varteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti napsauttamalla.

Tuotetiedot
Ecotools
3135MPO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.