Ecotools Flawless Buffer Head -vaihtopää meikkivoide

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Yhteen meikkisivellinvarteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti ja nopeasti napsauttamalla. Siveltimen vaihtopää: meikkivoide

3134MPO
Ecotools
Kuvaus

Meikkivoiteelle sopiva Ecotools Flawless Buffer Head -sivellinpää sopii vihreään vaihtovarteen ja se on suunniteltu niin voidemaisille kuin puuterisillekin meikkipohjille. Sivellinpäässä on kahta erilaista harjasta, sisempi tiivis valkoinen osa levittää meikin kauniin tasaisesti ja tiivis muotoilu estää meikin liiallisen imeytymisen siveltimeen. Ulompi kerros häivyttää meikkipohjan pehmeän saumattomasti jättäen unelmatasaisen lopputuloksen.

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen, luoden kauneudenhoitoa vähemmällä jätteellä. Yhteen varteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti napsauttamalla.

Tuotetiedot
Ecotools
3134MPO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.