Ecotools Tapered Powder Brush -puuterisivellin (varsi ja vaihtopää)

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen. Yhteen meikkisivellinvarteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti ja nopeasti napsauttamalla. Puuterisivellin: varsi ja vaihtopää.

3133MPO
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Tapered Powder Brush sisältää pyöreän puuterisivellinpään sekä vaihtopäävarren. Sivellinpään pehmeä ja pyöreä muoto on suunnniteltu erityisesti viimeistyelypuuterin unelmakevyeen levitykseen tai poskipunan ja aurinkopuuterin helppoon häivytykseen. Vihreään vaihtopäävarteen sopii muitakin erikseen myytäviä sivellinpäitä, jolloin voit ostaa tarvittaessa vain uusia sivellinpäitä, eikä kokonaisia siveltimiä, ja säästät niin luontoa kuin säilytystilaakin!

Ecotools Interchangeables on muunneltavissa olevien meikkisiveltimien kokoelma, joka on suunniteltu luontoa kunnioittaen, luoden kauneudenhoitoa vähemmällä jätteellä. Yhteen varteen sopii monta erilaista sivellinpäätä, joiden liittäminen ja vaihtaminen varteen sujuu helposti napsauttamalla.

Tuotetiedot
Ecotools
3133MPO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.