Sigma Beauty Sigma Switch

Sigma Beauty Sigma Switch on nerokas, kaksipuoleinen ”matto”, jossa on erilaisia silikonipintoja. Ne on suunniteltu poistamaan nestemäinen meikkivoide, voidemaiset meikit ja puuteriset pigmentit meikkisiveltimistäsi ilman vettä tai sivellinten pesuaineita. Switch on täydellinen käytettäväksi silloin, kun haluat luoda meikkilookin, jossa on useita eri luomivärisävyjä tai eri koostumuksia. Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

SS001
Sigma Beauty
16,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.

Kuvaus

Sigma Beauty Sigma Switch on nerokas, kaksipuoleinen ”matto”, jossa on erilaisia silikonipintoja. Ne on suunniteltu poistamaan nestemäinen meikkivoide, voidemaiset meikit ja puuteriset pigmentit meikkisiveltimistäsi ilman vettä tai sivellinten pesuaineita. Switch on täydellinen käytettäväksi silloin, kun haluat luoda meikkilookin, jossa on useita eri luomivärisävyjä tai eri koostumuksia.

Tämä ihmetuote mahdollistaa värien vaihtelun nopeasti samalla siveltimellä. Kun meikkipakkiisi kuuluu tämä innovatiivinen kauneusväline, ei sinun tarvitse enää koskaan huolehtia siitä, onko sinulla tarpeeksi meikkisiveltimiä.

Tuote on 100% vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
Sigma Beauty
SS001

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.