Real Techniques Sponge+ Miracle Powder Sponge

Suositun Real Techniques Sponge+ Miracle Complexion -meikkisienen puuterinen versio levittää saumattomasti puuteriset meikkituotteet tehden häivyttämisestä helppoa ja nopeaa.

1894
Real Techniques
Kuvaus

Suositun Real Techniques Sponge+ Miracle Complexion -meikkisienen puuterinen versio levittää saumattomasti puuteriset meikkituotteet.

Miracle Powder Spongella on Miracle Complexionin tuttu ja ainutlaatuinen muoto, mutta sen materiaali on kehitetty puuterille sopivaksi. Puuterisienen vallankumouksellinen vaahtoteknologia ja samettinen materiaali on suunniteltu kiinnittämään pintaansa mahdollisimman suuren määrän puuterisia tuotteita. Meikin saumaton levitys, sekä tasainen häivytys on helppoa ja nopeaa. Puuterisieni mahdollistaa myös juuri oikean määrän annostelun.

Meikkisienen pyöristetyt sivut sopivat isompien ihoalueiden meikkaamiseen ja kapeaksi muotoiltu pää on omiaan ihon pienten virheiden peittämiseen. Litteä reuna soveltuu täydellisesti silmänympäryksille ja nenänpielille. Myös puuterimaiset korostus-ja varjostustuotteet ovat litteällä reunalla helppo levittää tarkasti kasvoille.

Käytä sientä kuivana halutessasi mattaisen lopputuloksen ja kosteana halutessasi kuulaan lopputuloksen. Lateksiton, valmistettu antimikrobisesta materiaalista.

Tuotetiedot
Real Techniques
1894
Käyttöohje

Käytä sientä kuivana halutessasi mattaisen lopputuloksen ja kosteana halutessasi kuulaan lopputuloksen.

• Kaikille puuterimaisille tuotteille

• Taputtele, painele tai häivytä

• Käyttö joko kuivana tai kosteana

Pudista sieni Real Techniques -sivellinshampoolla. Vaihda sieni uuteen 1-3 kk välein.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.