Patchology Serve Chilled Bubbly Eye Gels 5pairs

Pidä hemmotteluhetki ihollesi vain kymmenessä minuutissa, ja löydä syy juhlaan näiden kuplivien silmänalusnaamiolappujen avulla! Tuote sisältää antioksidantteja, kuten resveratrolia (viinirypäleistä saatu!) ja appelsiiniuutetta. Antioksidantit auttavat suojautumaan ympäristön stressitekijöiltä, jotka puolestaan voivat johtaa ikääntymisen ennenaikaisiin merkkeihin. Tuote sisältää myös niacinamidea, joka kirkastaa tummia silmänalusia. 

CEG5
Patchology
Kuvaus

Pidä hemmotteluhetki ihollesi vain kymmenessä minuutissa, ja löydä syy juhlaan näiden kuplivien silmänalusnaamiolappujen avulla! Tuote sisältää antioksidantteja, kuten resveratrolia (viinirypäleistä saatu!) ja appelsiiniuutetta. Antioksidantit auttavat suojautumaan ympäristön stressitekijöiltä, jotka puolestaan voivat johtaa ikääntymisen ennenaikaisiin merkkeihin. Tuote sisältää myös niacinamidea, joka kirkastaa tummia silmänalusia. 

Vinkki: Pidä silmänalusnaamiolaput jääkaapissa, jolloin hoidosta tulee erittäin virkistävä.

Tuotetiedot
Patchology
CEG5

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Laita silmänalusnaamiolaput puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa kymmenen minuuttia tai halutessasi pidempään. Heitä laput pois käytön jälkeen ja hiero jäljellejäänyt seerumi ihoon.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.