Patchology Breakout Box 3-in-1 Blemish Treatment Kit

Patchology Breakout Box Blemish Treatment Kit -setti sisältää 24 kpl näppylöitä hillitseviä finnitarroja, 24 kpl ihohuokosia puhdistavia finnitarroja sekä 3 kpl syväpuhdistavia nenälappuja. Tämän pakkauksen avulla pääset takuuvarmasti eroon epäpuhtauksista. 

BOB-EU
Patchology
Kuvaus

Hellävaraiset, mutta tehokkaat raaka-aineet yhdessä edistyneen ihonhoidon kanssa tekevät tästä tehotriosta näppylöiden pahimman vastustajan. Patchology Breakout Box Blemish Treatment Kit -setti sisältää 24 kpl näppylöitä hillitseviä finnitarroja, 24 kpl ihohuokosia puhdistavia finnitarroja sekä 3 kpl syväpuhdistavia nenälappuja.

Näppylöitä hillitsevät finnitarrat:
Käytä heti näppylöiden ensimerkeistä alkaen. Näiden finnitarrojen sisältämät salisyylihappo ja teepuuöljy kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja auttavat hillitsemään finnejä jo ennen niiden puhkeamista.

Ihohuokosia puhdistavat finnitarrat:
Nämä finnitarrat auttavat kahdella tavalla, kun näppylät ovat jo päässeet pahenemaan. Ne imevät itseensä finnien epäpuhtauksia ja suojaavat ärtynyttä kohtaa lialta ja koskettelulta.

Syväpuhdistavat nenälaput:
Nenätarrat imevät itseensä epäpuhtauksia, ihon liiallista rasvaisuutta ja kuollutta ihosolukkoa. Iho näyttää tasaisemmalta ja ihohuokoset pienemmiltä. Hiili ja vulkaaninen savi puhdistavat tehokkaasti samalla kun taikapähkinäuute rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.

Käyttö:

Syväpuhdistavat nenälaput:
Käytä puhtaalle iholle. Kostuta nenän alueen iho, irrota lapun suojakalvo ja aseta se nenän päälle ja painele hellävaraisesti niin, että lappu koskee kauttaaltaan ihoa. Anna kuivua 10-15 minuuttia, kunnes lappu on kovettunut. Poista vetämällä hellävaraisesti reunoista kohden keskiosaa. Huuhtele iho ja ihastele lappujen puhdistavaa vaikutusta.

Näppylöitä hillitsevät finnitarrat & Ihohuokosia puhdistavat finnitarrat:
Puhdista ja kuivaa hoidettava ihoalue. Irrota tarra taustamuovista ja asettele se finnin päälle, paina hellävaraisesti, jotta tarra tarttuu hyvin. Anna tarran olla paikallaan vähintään kuusi tuntia tai yön yli. Poista tarra ja ihaile sen vaikutusta! Säilytä tarrat mukana tulevassa suljettavassa pussissa, jotta ne eivät kuivahda.

Tuotetiedot
Patchology
BOB-EU

Tietolomake

Ihotyyppi
Rasvoittuva iho
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.