Patchology FlashMasque Hydrate Sheet Mask

Superkosteuttava Patchology FlashMasque Hydrate Sheet Mask -kangasnaamio selättää ihon kuivuuden nopeasti.

OGY-FMH1
Patchology
Kuvaus

Älä anna kuivuuden lannistaa. Patchology FlashMasque Hydrate Sheet Mask hellii kuivaa, kosteusköyhää tai väsähtänyttä ihoa hyaluronihapolla, B5-vitamiinilla ja betaiinilla. On kuivan ihon syynä sitten talven ankaruus tai kesän porotus, auttaa viiden minuutin kangasnaamio tuomaan iholle tulvahduksen sen kaipaamaa helpotusta ja kosteutusta.

Perinteiset kangasnaamiot vaativat pitkän vaikutusajan, mutta Patchologyn edistyksellinen naamiomateriaali kiihdyttää tehoaineiden imeytymistä ihoon lyhessäkin ajassa.

 

  • Hyaluronihappo: kosteuttaa ihoa parantaen sen elastisuutta
  • B5-vitamiini: pehmentää, tasoittaa ja kosteuttaa
  • Betaiini: kosteuttaa tehokkaasti auttamalla ihoa säilyttämään sen kosteuden
Tuotetiedot
Patchology
OGY-FMH1

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Hydrate FlashMasque® 5 Minute Facial Sheets -kangasnaamiot on tarkoitettu käytettäväksi kerran viikossa tai niin usein kuin haluat. Voit käyttää niitä esim. ennen meikkaamista tai iltaisin.

Käyttö:

Taittele kangasnaamio auki ja aseta se puhtaalle, kuivalle iholle.

Painele naamio tasaisesti koko kasvoille myötäillen kasvojen muotoja.

Anna vaikuttaa 10 minuuttia (tai niin kauan kuin haluat).

Poista naamio, kasvoja ei tarvitse huuhdella vaan anna ylijääneen seerumin imeytyä ihoon ja viimeistele normaalilla ihonhoitorutiinillasi.

Ainesosat

Water (aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Inositol, Trehalose, Taurine, Phenoxyethanol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Panthenol (vitamine B5), Citrus Paradisi (grapefruit) Seed Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Mangnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Arginine, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Disodium Edta, Fragrance (parfum)

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.