Patchology moodmask Get Dewy With It Mega Moisture Sheet Mask

Kuulaan kosteutetun ihon taikova Patchology moodmask Get Dewy With It Mega Moisture Sheet Mask -kangasnaamio toimii jo kymmenessä minuutissa.

MM-DEWY
Patchology
Kuvaus

Kosteutettu iho on kaunis iho. Ja kun iholta uupuu kosteutta, sen kyllä huomaa. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, tämä superyhdistelmä hijiki-levää, hyaluronihappoa, jerikonruusulla ja hunajaa takaavat kuulaan kosteutetun ihon. Patchology moodmask Get Dewy With It Mega Moisture Sheet Mask -naamio on kuin kosteuden hyökyaalto juuri sinne missä sitä eniten kaipaat. Ja tarvitset vain kymmenen minuuttia!

 

  • Hijiki-levä: tehokas ihoa kosteuttava ja hoitava merilevä
  • Hyaluronihappoa: auttaa ihoa ylläpitämään sen luonnollista kosteustasapainoa 
  • Jerikonruusu: suojaa ja elvyttää ihoa
Tuotetiedot
Patchology
MM-DEWY

Tietolomake

Ihotyyppi
Kuiva iho
Käyttöohje

Taittele kangasnaamio auki ja aseta se puhtaalle, kuivalle iholle.

Painele naamio tasaisesti koko kasvoille myötäillen kasvojen muotoja.

Anna vaikuttaa 10 minuuttia (tai niin kauan kuin haluat).

Poista naamio, kasvoja ei tarvitse huuhdella vaan anna ylijääneen seerumin imeytyä ihoon ja viimeistele normaalilla ihonhoitorutiinillasi.

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, 1,2-hexanediol, Peg/ppg-17/6 Copolymer, Sodium Hyaluronate, Hizikia Fusiforme Extract, Honey Extract, Opuntia Ficus-indica Extract, Selaginella Lepidophylla Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Betaine, Bis-peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Acrylate/acrylic Acid Copolymer, Pvm/ma Copolymer, Carbomer, Sodium Acetate, Cellulose, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.