Ofra Magic Roulette Concealer 10g

Ofra Magic Roulette Concealer -paletti sisältää 6 peitevoidesävyä, joita voidaan käyttää ihon värimuutosten ja epäpuhtauksien tasoittamiseen ja peittämiseen sekä tummien silmänalusten piilottamiseen. Peitevoide on koostumukseltaan on kevyt ja kosteuttava. Sopii kaikille ihotyypeille. Peitevoide toimii erinomaisesti sekä meikkivoiteen alla että päällä. OFRA Magic Roulette Concealer tarjoaa erinomaisen peittävyyden kaikille kasvojen ja kehon osille ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa.

1373
Ofra Cosmetics
Kuvaus

Ofra Magic Roulette Concealer -paletti sisältää 6 peitevoidesävyä, joita voidaan käyttää ihon värimuutosten ja epäpuhtauksien tasoittamiseen ja peittämiseen sekä tummien silmänalusten piilottamiseen. Peitevoide on koostumukseltaan on kevyt ja kosteuttava. Sopii kaikille ihotyypeille. Peitevoide toimii erinomaisesti sekä meikkivoiteen alla että päällä. OFRA Magic Roulette Concealer tarjoaa erinomaisen peittävyyden kaikille kasvojen ja kehon osille ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa.

Tuotetiedot
Ofra Cosmetics
1373

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat
Glycine Soya oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Beeswax, Caprylic/Capric, Triglyceride, Polybutene, Microcrystalline wax, Octyldodecyl StearoyI Stearate, Copernicia Cerifera, Candelilla, Phenoxyethanol, BHA, DL-Alpha-Tocopheryl, Acetate, Retinyl Pa Imitate. May Contain: Cl 77891 (titanium Dioxide), Cl 77491/77492/77499 (Iron Oxides), Cl 19140 (Yellow Slake), Cl 42090 (Blue 1 Lake), Cl 77007 (Ultramarines), Cl 77742 (Manganese Violet), Cl 15850 (Red 6 Lake).
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.