Lierac Sebologie Micro Peeling Kerato 100 ml

Lierac Sebologie Micro Peeling Kerato on epäpuhtauksia poistava keratolyyttinen puhdistusneste aikuisen rasvaiselle ja akneiholle. Hoitoneste syväpuhdistaa, tasapainottaa talineritystä, kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia.

LL10059A
Lierac
Kuvaus

Lierac Sebologie Micro Peeling Kerato on epäpuhtauksia poistava keratolyyttinen puhdistusneste aikuisen rasvaiselle ja akneiholle. Hoitoneste syväpuhdistaa, tasapainottaa talineritystä, kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Puhdistusneste sisältää runsaasti hydroksihappoja, joiden ansiosta ihon pinnasta tulee syväpuhdistettu ja iho näyttää heleämmältä. Tuotteen käytön yhteydessä suositellaan käytettäväksi aurinkosuojavoidetta.

Tuotetiedot
Lierac
LL10059A

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Rasvoittuva iho
Käyttöohje
Kasta vanulappu hoitonesteeseen ja pyyhi kasvot välttäen silmänympärysihoa. Ei huuhdella. Suositellaan käytettäväksi iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Tuotteen levittämisen yhteydessä saattaa esiintyä lievää kihelmöintiä.
Ainesosat
WATER (AQUA). ALCOHOL. LACTIC ACID. PROPANEDIOL. SODIUM CITRATE. GLYCOLIC ACID. ZINC GLUCONATE.GLYCERIN.PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. SALICYLIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). CITRAL. BOTANICAL ORIGIN.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.