L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator Moonlight 30ml

L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator Moonlight on voidemainen hohdetuote, joka levittyy iholle sulavasti antaen luonnollista ja tervettä hehkua. Voit käyttää korostusväriä niin kasvoille kuin vartalollekin tuomaan hehkua. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

GLP693
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

Luminous Glow Skin Illuminator Moonlight antaa vaaleaa, lumista hohdetta kasvoille ja vartalolle.

L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator Moonlight on voidemainen hohdetuote, joka levittyy iholle sulavasti antaen luonnollista ja tervettä hehkua. Voit käyttää korostusväriä niin kasvoille kuin vartalollekin tuomaan hehkua. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GLP693

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Valkoinen
Käyttöohje

Käytä sellaisenaan kasvoille ja vartalolle, kun haluat luonnollista hehkua, sekoita meikkivoiteen kanssa lisäämään meikkipohjasi valovoimaisuutta ja kuulautta, tai kerrosta tuotetta voimakkaaseen korostamiseen.

Ainesosat
Water, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone Crosspolymer/Cyclopentsailoxane, PVP, Phenoxyethanol, Ethylhexlglycerin, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Actate, Panthenol, Disodum EDTA, Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal. May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, 77499).
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.