L.A. Girl ProContour Powder Natural

L.A. Girl ProContour Powder Natural varjostus- ja korostuspaletilla korostat kasvojesi parhaimpia puolia. Paletti sisältää tummemman varjostusvärin sekä vaalean korostussävyn. Täyteläisen puuterinen koostumus levittyy kasvoille satumaisen kevyesti ja on helposti häivytettävissä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

GCP663POW
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl ProContour Powder -varjostus- ja korostuspaletilla korostat kasvojesi parhaimpia puolia. Paletti sisältää tummemman varjostusvärin sekä vaalean korostussävyn. Täyteläisen puuterinen koostumus levittyy kasvoille satumaisen kevyesti ja on helposti häivytettävissä. Kompakti pakkaus kulkee aina mukanasi pienemmässäkin meikkipussissa. Levitä tummempaa varjostusväriä poskipäiden alle, leukalinjaan, ohimoille ja nenänpieliin. Lisää korostustuotetta tuomaan valoa kasvoille. Lisää poskipäille, kulmaluulle, nenän päähän ja amorinkaarelle. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GCP663POW

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Väriperhe
Nude
Ainesosat

TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYISOBUTENE, SILICA, SYNTHETIC WAX, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQIUDUM), ALUMINA.

MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR : IRON OXIDES (CI 77491, CI 774992, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.