L.A. Girl Desert Dream Eyeshadow Main Stage

L.A. Girl Desert Dream Eyeshadow Main Stage on monipuolinen luomiväripaletti, joka sisältää 16 erittäin runsaspigmenttistä ja kaunista sävyä. Paletista löytyy niin matta- ja glittersävyjä kuin myös kylmiä ja lämpimiä sävyjä, joilla voi luoda rajattoman määrän erilaisia tyylejä, on sitten kyse juhlasta tai arkimeikistä. Sävyjä voidaan käyttää yksinään tai niistä voi yhdistellä rajattoman määrän erilaisia väriyhdistelmiä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

G43087
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Desert Dream Eyeshadow Main Stage on monipuolinen luomiväripaletti, joka sisältää 16 erittäin runsaspigmenttistä ja kaunista sävyä. Paletista löytyy niin matta- ja glittersävyjä kuin myös kylmiä ja lämpimiä sävyjä, joilla voi luoda rajattoman määrän erilaisia tyylejä, on sitten kyse juhlasta tai arkimeikistä. Sävyjä voidaan käyttää yksinään tai niistä voi yhdistellä rajattoman määrän erilaisia väriyhdistelmiä.

Paletti on näppärä ottaa mukaan ja se sisältää ison peilin.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
G43087

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Ainesosat
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin. May Contain/ Peut Contenir : Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 40 Lake (CI 16035).
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.