L.A. Girl Break Free Eye shadow Palette Be You

L.A. Girl Break Free Eye Shadow Palette Be You on monipuolinen luomiväripaletti, joka sisältää 16 erittäin pigmenttistä ja kaunista sävyä. Paletista löytyy niin matta- ja glittersävyjä, kuin myös kylmiä ja lämpimiä sävyjä, joilla voi luoda rajattoman määrän erilaisia tyylejä, on sitten kyse juhlasta tai arkimeikistä. Sävyjä voi käyttää yksittäin tai yhdistellä niitä loputtomiksi yhdistelmiksi. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

G42878
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Break Free Eye Shadow Palette Be You on monipuolinen luomiväripaletti, joka sisältää 16 erittäin pigmenttistä ja kaunista sävyä. Paletista löytyy niin matta- ja glittersävyjä, kuin myös kylmiä ja lämpimiä sävyjä, joilla voi luoda rajattoman määrän erilaisia tyylejä, on sitten kyse juhlasta tai arkimeikistä. Sävyjä voi käyttää yksittäin tai yhdistellä niitä loputtomiksi yhdistelmiksi. 

Paletti on näppärä ottaa mukaan, ja se sisältää ison peilin. Näyttävän paletin etukannessa on hauska hologrammi.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
G42878

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Ruskea
Ainesosat
Talc, Mica, Magnesium Stearate, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Caprylyl, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, May Contain: Ultramarines (Cl 77007), Iron Oxide Red (Cl 77491), Iron Oxide Yellow (Cl 77492), Iron Oxide Black (Cl 77499), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Red 40 Lake (Cl 16035), Carmine (Cl 75470), Titanium Dioxide (Cl 77891).
Arvostelut
Marika K 2022-01-13

Hyvä

Erittäin hyvä paletti.

Adela 2021-10-08

Erinomainen

Tässä paletissa on kaikki sävyt joita tarviin! Käy niin arkeen kuin juhlaan. Paletti on iso ja se tulee kestämään mulla käytössä varmasti pitkään. Pigmentti on hyvä ja oikeastaan oon hämmentynyt, että paletti on näinkin halpa :D Vaikka en valita!

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.