Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder Lavender 10g

Pehmeä ja ultra hienojakoinen Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder -irtopuuteri häivyttää ihon virheitä antaen samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

JSC300054
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Saammeko esitellä uuden Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder -irtopuuterin, jolla viimeistelet ihosta virheettömän! LAVENDER –sävy kirkastaa ihoa, peittää keltaisuuden ja ihon sameuden. 

Pehmeä ja ultra hienojakoinen irtopuuteri häivyttää ihon virheitä antaen samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Rasvoittuvalle iholle puuteria voi lisätä tarvittaessa pitkin päivää pienellä puuterisiveltimellä.

ILMAVA. VIRHEETÖN. HIENOJAKOINEN. ASETTAA ELÄMÄSI PAIKOILLEEN. CREASING WHO? CAN’T RELATE.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
JSC300054

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Violetti
Käyttöohje

Levitä irtopuuteria joko kostealla meikkisienellä tai tiheällä puuterisiveltimellä. Lisää puuteria runsaasti silmien alusille, nenän molemmin puolin, otsan keskelle ja hymyjuonteisiin kiinnittääksesi meikin paikoilleen. Näin meikki ei pääse karkaamaan ei toivotuille alueille.

Creasing who? Can’t relate.

Baking – Näin leivot puuterin kasvoillesi

Painele puuteria paksulti, mutta kevyin ottein kasvoille ja huomaat, kuinka puuteri sulautuu ihollesi. Anna puuterin olla paikoillaan 5 minuuttia, jonka jälkeen voit häivyttää ylimääräisen puuterin kasvoille käyttäen isoa puuterisivellintä. Lopputulos on kauniin tasainen, virheetön, mattainen ja kestävä.

Jos sinulla ei ole aikaa leipomiselle, levitä puuteria kasvoille kevyesti isolla puuterisiveltimellä. Lisää myös poskipäiden varjostuksen alapuolelle, jolloin saat tehostettua kasvojen muotoja vieläkin vahvemmin.

Ainesosat

Mica, Talc, Silica, Boron Nitride, Kaolin, Polylactic Acid, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Caprylate, Maltol, Methicone, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-80, Didecyldimonium Chloride May Contain: Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Red 28 Lake (CI 45410)

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.