Jeffree Star Cosmetics Magic Star Luminous Setting Powder Translucent 10g

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Luminous Setting Powder on äärimmäisen hienojakoinen, pehmeä ja hehkuva irtopuuteri, jota on saatavana 9 eri sävyssä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

J500050
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Luminous Setting Powder TRANSLUCENT - Erittäin vaalealle ja vaalealle iholle, jossa neutraali pohjasävy. Sopii parhaiten ihon korostamiseen vaaleilla ihosävyillä.

Magic Star -irtopuuterin uusi sisartuote on täällä! Äärimmäisen hienojakoinen, pehmeä ja hehkuva koostumus sisältää valoa heijastavaa helmiäistä, joka takaa luonnollisen hohtavan lopputuloksen. Sisältää C- ja E-vitamiinia sekä erikoissekoituksen silicaa, joka ehkäisee ihon rasvaisuutta. Ihosi näyttää täydelliseltä koko päivän ajan.

Pehmeä ja äärimmäisen hienojakoinen irtopuuteri häivyttää ihon virheitä antaen samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään sen paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Rasvoittuvalle iholle puuteria voi lisätä tarvittaessa pitkin päivää pienellä puuterisiveltimellä.

Saatavana 9 upeassa sävyssä: Translucent, Fair, Rose, Beige, Natural, Topaz, Honey, Caramel, Suede.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
J500050

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Kuiva iho
Normaali iho
Väriperhe
Nude
Käyttöohje

Levitä irtopuuteria joko kostealla meikkisienellä tai tiheällä puuterisiveltimellä. Lisää puuteria runsaasti silmien alusille, nenän molemmin puolin, otsan keskelle ja hymyjuonteisiin kiinnittääksesi meikin paikoilleen. Näin meikki ei pääse karkaamaan ei toivotuille alueille.

Creasing who? Can’t relate.

Baking – Näin leivot puuterin kasvoillesi

Painele puuteria paksulti, mutta kevyin ottein kasvoille ja huomaat, kuinka puuteri sulautuu ihollesi. Anna puuterin olla paikoillaan 5 minuuttia, jonka jälkeen voit häivyttää ylimääräisen puuterin kasvoille käyttäen isoa puuterisivellintä. Lopputulos on kauniin tasainen, virheetön, mattainen ja kestävä.

Jos sinulla ei ole aikaa leipomiselle, levitä puuteria kasvoille kevyesti isolla puuterisiveltimellä. Lisää myös poskipäiden varjostuksen alapuolelle, jolloin saat tehostettua kasvojen muotoja vieläkin vahvemmin.

Ainesosat

Silica, Mica, Nylon-12, Boron Nitride, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Ethylhexyl Palmitate, Lauroyl Lysine, Maltol, Trimyristin, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Polyquaternium-80, Didecyldimonium Chloride May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891)

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.