Jeffree Star Cosmetics Supreme Frost Pro Palette Northern Lights

Jeffree Star Cosmetics Supreme Frost Pro -korostusväripaletti sisältää kuusi häikäisevää ja uutta Supreme Frost -sävyä. Valmistaudu äärimmäisen kosmiseen hehkuun ja revontulien näyttäviin sävyihin! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

100015PO
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Northern Lights Supreme Frost™ Pro -korostusväripaletti sisältää kuusi häikäisevää ja uutta Supreme Frost -sävyä. Valmistaudu äärimmäisen kosmiseen hehkuun ja revontulien näyttäviin sävyihin!

Tässä korostusvärissä yhdistyy geelimäinen levittyvyys, intensiivinen metallinhohto ja glitterin säkenöivä valovoimaisuus, jotka yhdessä muodostavat täysin uudenlaisen highlighterhybridin. Supreme Frost säkenöi kasvoilla kosteana kuin pimeässä hohtava kiiltomato, joka näkyy avaruuteen asti. Tuotetta voi käyttää sekä silmille, kasvoille että vartalolle. Pieni määrä tuotetta riittää äärimmäiseen kimallukseen. Tuotetta voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
100015PO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Ainesosat

Katso kuvasarjan viimeinen kuva nähdäksesi tarkan ainesosaluettelon.

Arvostelut
Kirsi U 2022-09-15

Upea!

Mieletön paletti! Tätä tulee käytettyä paljon, sävyt on aivan mielettömät. Helppo sipaista sormella ja levittää. Tämä on varmasti myös todella riittoisa, pannut ovat aika isot. Sopii kaikille jotka rakastaa kimalletta.

Sini 2019-02-20

Aivan mahtava!

Olen aivan ällikällä lyöty tästä paletista. En ole aikaisemmin kokeillut Supreme Frost -tuotteita ja nyt on sanottava, että tässä on loistava (kirjaimellisesti) tuote! Luulin, ettei Platinum Ice -palettia voittaisi mikään, mutta väärässä olin. Tämän paletin kaikki sävyt ovat todella upeita. Sormella sipaisemalla saa parhaimman lopputuloksen ja jos haluaa extra blingiä, niin tuotetta voi kerrostaa. Yksi sormen sipaisu kyllä riittää minulle. Sivellintäkin voi käyttää, mutta lopputulos on tällöin paljon himmeämpi.

Alaskan Icessä on upea sinertävä vivahde joka yllätti. Tästä tuli ehkä yllättäen suosikkini. Thawed Out on pinkki glitter -sävy, tulee ehkä vähän mieleen Platinum Ice -paletin Pink Chill, mutta intensiivisempänä ja vielä glitterisempänä. Below Freezing on upea sinisen sävy jota en itse käyttäisi highlighterinä, mutta on kaunis esim. luomivärinä. Frozen Gold ja Anchorage yllättivät positiivisesti - luulin etten tulisi käyttämään näitä kahta, mutta voi miten väärässä olin! Frozen Gold on ihana kultainen glitter ja Anchorage vastaavasti pronssinen glitter. Kumpikin on kovasti ollut käytössä silmämeikissä erityisesti. Arctic Sky on sävyistä vähiten glitterinen ja tummempi mitä odotin, mutta sekin sopii silmämeikkiin. Kasvoilla se oli minulle liian tumma.

  • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
BunnySinister 2019-02-01

Spektaakkeli

No nyt!
Aivan uskomattoman upeat highlighterit ja jokainen väri on sellainen, mitä minulta ei ainakaan mistään aiemmasta paletista tai pannusta löytynyt vaikka omistan todella monta.
Supreme Frostien koostumus on minulle erittäin mieleinen ja tykkään kun säkenöi ja kimaltaa.
Sininen sävy voi olla aina kauhea poskipäillä ainakin vaalealla iholla, mutta varmasti tulee meikeissä muutoin käyttöön.
Aivan ässä, toivon ettei pannut kuiva kuten tapahtui aiemmissa Jeffreen skin frost-paleteissa.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.