Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Posh Spice 5,4g

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Posh Spice on sävyltään ruskean harmaa. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

 Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

40009
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Posh Spice on sävyltään ruskean harmaa. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40009

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Beige
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat
Dimethyl silylate, disteardimonium hectorite; bht, caprylyl glycol, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, hydrogen dimethicone, phenoxyethanol, propylene carbonate, tocopheryl acetate, [+/-:ci 15850, ci 19140, ci 42090, ci 45410, ci 73360, ci 77120, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77891]
Arvostelut
Marianne 2019-12-17

Yaass

Melko vaalea greige, tää näyttää parhaalta vähän tummemman rajauskynän kanssa. Ehkä vähän kuivempi tai helpommin kuluva koostumukseltaan verrattuna muihin sävyihin samasta tuotteesta, mutta ajaa silti hyvin asiansa!

2017-11-29

Ei Jeffreen pathaimmistoa.

Omistan useamman VLL:n Jeffree Starilta, mutta tämän kyseisen sävyn koostumus poikkeaa muista huomattavasti.
Tuote on hankala saada huulille tasaisesti, ja se jää tuntumaan epämukavalta verrattuna muihin omistamiini. Harmi, sillä sävy olisi aivan täydellinen!

2017-07-19

Hyvä erikoisväri.

Voin suositella/ja en tavallaan suositella.
Plussaa koostumuksesta ja on todella pigmenttistä.
Miinuksena se, että tuotetta on putkilossa tosi vähän hintaansa nähden. Ps. Kyllä alussa pigmentti kai ei millään sekoittunut täysin kunnolla, koska putkilo oli täynnä ja väri kerääntyi huulille todella tummaksi tuotekuvaan verrattuna. Muutaman kerran käytön jälkeen sävy todella on tuotekuvan kaltainen.

2017-03-22

Todella hyvä nuden sävy.

Hyvin tasainen lopputulos. p.s Aluksi en osannut varoa nestemäistä koostumusta niin tarttui hampaisiinkin =D

2017-03-17

Ihana!

Kylmä nudesävy. Helppo levittää ja pysyy koko päivän. Kevyt koostumus, ei kuivata huulia. Todellakin hintansa arvoinen!

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.