Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood 5,4g

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40033
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Unicorn Blood on sävyltään ruosteenpunainen. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40033

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Punainen
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)

Arvostelut
Eve 2019-12-16

Jeffree-laatua

Olen ollut tyytyväinen jokaiseen Jeffreen huulipunaan. Unicorn Blood oli sävyltään ehkä rusehtavampi kuin odotin, mutta kaunis väri silti. Erityisesti tummien huulipunien kohdalla koostumuksen laatu nousee isoon rooliin, koska rajat erottuvat niin selvästi. Tämä puna levittyy hyvin ja kuivuttuaan pysyy tuntikausia. Ei tunnu kuivattavalta eikä painavalta huulilla.

2018-06-20

Rusehtavan punaisella säväyksellä

Hitusen pettymyksenä tuli, ettei sävy ollut niin tumma ja ruosteinen verenpunainen ns vampyyrisävy kuin olin ajatellut. Lähinnä rusehtava väri punaisella säväyksellä. Kaunis väri kuitenkin ja pigmenttinen.

2018-03-07

4/5

Ihanan rusehtavan tummanpunainen/ verenpunainen! Yllättävän hyvin sopii myös jokapäiväisen meikin kanssa, mutta tumman sävyn, aplikaattorin ja omien huulien muodon takia vähän vaikea levittää varsinkin kun itse ei ole niin tarkka. Että tätä ei levitetä nopeasti, kun pitää korjailla.

2017-11-24

5/5

Beautiful color, even coverage and opaque application. It is easily removed with oil-based makeup remover. This means, that it will need re-application after eating, especially oily food. On my skintone, it is very similar to Designer Blood, so I would personally recommend getting one of them as opposed to both.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2017-11-06

Todellakin hintansa väärti.

Ei tunnu huulilla kovin paljon, haisee salmiakin ja yskänlääkkeen sekoitukselta, mun mielestä ei kuitenkaan paha haju niinku jotkut sanoo. Levittyy todella tasaisesti ja ei tarvitse dipata uudestaan, että saisi koko huulet peittoon. + todella peittävää!! Ehdottomasti suosittelen!

2017-09-18

Sävy aivan täydellinen

Levittäminen on todella helppoa, väri täydellisen syvä, tumma punainen. Ehdottomasti suosittelen.

2017-06-07

Hintansa arvoinen huulipuna

Tuote on todella pigmenttinen ja se kuivuu täysin mataksi. Mukava huulilla. Huono puoli on pistävä haju joka onneksi lähtee huulipunan kuivaessa. Pysyy suht hyvin huulilla vähän saattaa joutua korjaamaan päivän aikana.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.