Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Jawbreaker 24x1,5g

Päästä luovuutesi valloilleen Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Jawbreaker -luomiväripaletilla, joka sisältää ennennäkemättömät 24 eloisaa luomivärisävyä! Paletti sisältää laajan valikoiman metallinhohtoisia-,helmiäis- sekä mattasävyjä sateenkaaren väreissä. Kaikki 24 sävyä ovat superpigmenttisiä ja unelmanpehmeästi häivytettävissä. Leikkisä paletti on saanut inspiraationsa Jawbreaker-karkeista ja huvipuistoista! Paletti on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

500020
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Päästä luovuutesi valloilleen Jeffree Star Cosmetics Eyeshadow Palette Jawbreaker -luomiväripaletilla, joka sisältää ennennäkemättömät 24 eloisaa luomivärisävyä! Paletti sisältää laajan valikoiman metallinhohtoisia-,helmiäis- sekä mattasävyjä sateenkaaren väreissä. Kaikki 24 sävyä ovat superpigmenttisiä ja unelmanpehmeästi häivytettävissä. Leikkisä paletti on saanut inspiraationsa Jawbreaker-karkeista ja huvipuistoista! Tämä uniikki paletti on jokaisen kosmetiikkaa rakastavan seikkailijan must have -listalla. 

Paletti on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
500020

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Oranssi
Käyttöohje

Levitä silmäluomille luomivärisiveltimellä. Käytä luomivärin pohjustusvoidetta, kun haluat intensiivisen lopputuloksen. Punaiset sävyt voivat värjätä luomia intensiivisen pigmenttisyyden takia. Se ei kuitenkaan ole haitallista.

Ainesosat

Katso kuvasarjan kuva.

Arvostelut
Tarja Huuki 2023-03-23

JSCEPJ

Unelmien luomiväripaletti.

Saara N 2022-09-25

Iso pettymys

Olin lukenut tästä paletista pelkkää hyvää ja sen perusteella tilasin tämän herkun myös itselleni.
Pettymys olikin suuri, sillä itse en koe, että paletti olisi pigmenttinen. Hyvästä pohjustuksesta huolimatta osa väreistä ei erotu luomella, ja sekin vähä haalistuu pois näkyvistä parissa tunnissa tai sitten katoaa viiruksi luomivakoon. Myös tummemmat värit haalistuvat nopeasti ennen kuin katoavat kokonaan.
Minulle tämä oli kallis hutiostos, joka jää käyttämättä.

Netta K 2022-06-03

Loistava!

Aiiiivan ihana paletti. Tästä löytyy kaikki sateenkaaren värit ja myös neutraalimpia sävyjä. Kaikki sävyt ovat todella kauniita ja pigmentti on täysin omaa luokkaansa. Tästä en luovu!

2019-09-05

Todella pigmenttinen

Aiempaan lisään vielä, että värit on helppo blendata ja näyttävät kauniilta, mutta jotkut värit vaatii vielä blendauksen jälkeen sen että sitä väriä lisätään uudestaan. En kuitenkaan ole tarkemmin laittanut merkille että mitkä värit on semmoisia, mutta ei niitä montaa ole.

2019-09-03

Todella pigmenttinen

Pohjavärit Virgin ja Good Morning on tosi hyviä, mutta Good Morning on tosi vaalea ja sen takia se väri ei jotenkain tunnu, että se tarttuisi luomeen yhtä hyvin kuin Virgin. Se tosin saattaa johtua juurikin siitä että tuo väri on vaan vaalea, ei siitä etteikö olisi pigmenttiä.

Bubble Gum värinä on todella pigmenttinen ja huomasin sitä käyttäessäni, että se on jopa niin pigmenttinen, että meikkiä poistaessa se jää luomeen vähän liiankin hyvin mutta peseytyy kyllä pois jos käy suihkussa meikinpoiston jälkeen.

Mitä tulee sitten muihin matta väreihin (paitsi Soaked ja Delicious, joita en ole vielä kerinnyt koittaa) niin ovat kyllä todella pigmenttisiä ja kauniita luomilla enkä ole huomannut mitään valittamista niissä.

Glitter/shimmer värit ovat myös tosi hyviä, mutta kaikki (paitsi Bite me) vaativat sormella painamisen luomelle. Olen siis kokenut sormella laittamisen tehokkaammaksi kuin siveltimellä. Bite me tosin on tumman värinsä ansiosta myös siveltimen kanssa ihan jees. Oma suosikki shimmereistä on kyllä ehdottomasti Jawbreaker koska se käy vaan kaikkien värien kanssa, mutta toki Lemon Drop on myös super ihana. Orange juice lienee ainoa shimmer jota en ole vielä kerinnyt kokeilla.

Yleisesti tämä paletti on tuonut mulle tosi paljon iloa ja tosi monipuolisia ja värikkäitä lookkeja. Tullut aina meikatessa otettua tämä paletti esille, koska tässä on vaan kaikista virkistävimmät värit ja se ettei värit tarvitse paljoa työstämistä helpottaa ja nopeuttaa meikkausta tosi paljon.

  • 3 / 3 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.