Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner Scorpio

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

2869JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Starin huultenrajauskynät ovat täällä taas, nyt upeampina kuin koskaan! Saatavilla 26 runsaspigmenttistä sävyä, jotka vastaavat täydellisesti suosituimpien Velour Liquid Lipstick nestemäisten huulipunien sävyjä. Uusi Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä jättää upean samettisen mattaisen lopputuloksen. Entistäkin pehmeämpi koostumus sallii värin tasaisen kerrostamisen.

Täyteläinen koostumus on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
2869JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Harmaa
Violetti
Ainesosat

CYCLOPENTASILOXANE, SYNTHETIC WAX, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE (MAY CONTAIN +/-) TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, 77492, 77499), MICA (CI 77019)

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.