Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner Dominatrix

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

2865JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Starin huultenrajauskynät ovat täällä taas, nyt upeampina kuin koskaan! Saatavilla 26 runsaspigmenttistä sävyä, jotka vastaavat täydellisesti suosituimpien Velour Liquid Lipstick nestemäisten huulipunien sävyjä. Uusi Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä jättää upean samettisen mattaisen lopputuloksen. Entistäkin pehmeämpi koostumus sallii värin tasaisen kerrostamisen.

Täyteläinen koostumus on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
2865JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Ruskea
Ainesosat

CYCLOPENTASILOXANE, SYNTHETIC WAX, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE (MAY CONTAIN +/-) IRON OXIDES (CI 77491, 77492, 77499), MICA (CI 77019)

Arvostelut
Kasimir 2023-04-03

Lemppari

Tää on niin hyvä, että pakko ostaa uusi kun kadotin edellisen. Pigmenttiä löytyy ja kestää pitkään. Ei ns. leviä mutta helposti häivyttyy. Mulla on myös Dominatrix nestemäinen huulipuna, jota käytän erikseen, mielestäni siihen ei tarvitse erikseen rajausta, mutta tämä kynä on ihan paras vaaleamman huulikiillon kanssa. Antaisin 6 tähteä jos voisin. :D

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.