Jeffree Star Cosmetics Skin Frost Pro Palette Platinum Ice

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

30018
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost Pro Palette -korostuspuuteripaletti yhdistää kuusi erilaista korostusväriä samaan pakkaukseen. Platinum Ice sisältää kaksi jo olemassa olevaa sävyä, Ice Coldin ja Lavender Snowin. Sävyt Glacier, Alien Ice, Pink Chill ja Canary Bling ovat uusia sävyjä. Pink Chill on muita sävyjä kuulaampi ja sopii siksi luonnollisempaan tyyliin tai käytettäväksi muiden sävyjen päällä. Platinum Ice -paletin korostuspuuterit ovat sävyltään viileitä.

Runsaspigmenttiset Skin Frost -korostuspuuterit saavat kasvosi hohtamaan kuin kiiltomato hämärässä! Skin Frost -korostustuotteiden ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Pakkauskoko: 6 x 7 g

Tuotetiedot
30018

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Ainesosat
Ice Cold – Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI 77019, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499]. Glacier – Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Zinc Myristate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI 77019, CI 77491, CI 77492, CI 77499]. Lavender Snow: Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI77019, CI 77491, CI 77499, CI 77742]. Alien Ice – Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Calcium Aluminium Borosilicate, Silica, Zinc Stearate, Zinc Myristate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI 77019, CI 77491, CI 77861, CI 77288]. Pink Chill – Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Calcium Aluminium Borosilicate, Silica, Zinc Stearate, Zinc Stearate, Zinc Myristate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI 77019, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77861]. Canary Bling – Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Hexylene Glycol [+/-: CI 77891, CI 77019, CI 77491, CI 77492, CI 77499].
Arvostelut
Salka Hannula 2018-08-09

Positiivinen yllätys!

Todella hintansa arvoinen. Ajattelin ensin että en luultavasti tule käyttämään puoliakaan sävyjä, mutta kaikki sävyt ovat kyllä tulleet käyttöön. Sopii todella hyvin vaalean ihon omaaville. Koostumus on hienojakoista ja pigmentti todella hyvää. Suosittelen lämpimästi!

2018-06-30

Värisävyt tarkemmassa analyysissa.

Ice Cold: Tämä on se sävy, joka tiputtaa lentokoneet ja saa autot törmäämään toisiinsa, mutta ei ole silti identtinen alkuperäisen kanssa. Tässä on mitä ilmeisemmin haettu nimenomaan yhteyttä Pink chilliin, jota tarkoitus jos haluaa, niin laittaa päälle, eli tapahtuu taikoja mm: paletin ice cold muuttuu ihan pinkiksi. ..jos tuotetta vertaa alkuperäiseen väriin (15g) huomaa että mukana on pieni pinkkimäinen/lämmin vivahde. Alkuperäinen väri on astetta kylmempi ja enemmän hopeaan taittava, mutta hyvin kevyesti. Koostumus tässä paletissa myöskin todella hienojakoista, tämän sävyn kohdalla.

Clacier: Todella upean hopean kevyen sinertävä värisävy, joka todella tuo mieleen jäävuoret, jääpuikot ynnä muuta jäistä. Koostumus ei yhtään glitterinen/hileinen, vaan todella hienojakoista. Värisävy on myös pommi: Kasvoilla värisävy hehkuu todella upeana ja kylmänä, paletilla sävy on suht mitään sanomaton, koska ei osannut aluksi odottaa niin kirkasta hehkua.

Lavender Snow: Hassua sanoa, mutta tässä paletissa värisävy on enämpi Lavender kuin alkuperäinen tuote (15g) itsessään ja jopa parempi kuin alkuperäinen, koska ei ole niin hileinen. Tuotteen koostumus kun paletilla on aika hienojakoista. Kirjoitin lisätietoja alkuperäisen Lavender Snow:in tuotteen arviointi kohtaan, eli ei ole tämäkään ihan identtinen alkuperäisen kanssa.. Ellei tuotetta tuotetta sitte muuteta tulevaisuudessa..

Alien Ice: Värisävy on hyvin glitterinen, mutta glitterit on hentoja, kevyitä ja värisävy tuo mieleen myös päärynäjäätelöt ynnä muuta kylmää, eikä ole todellakaan rumanvärinen vihreä, Kasvoilla ei tosiaan huuda voimakkaasti vihreää. Vaan suhteellisen kevyesti kauniilla tavalla.

Pink Chill: Hempeä glitter pinkki, joka on rento ja kevyt, kuten nimikin vihjaa ja on kiva toppersävy, jos haluaa extraa muihin sävyihin. vaikka on glitter koostumus, se on yllättävän kevyt ja ei niinkään, että ois olo, että: nyt on jotain liikaa kasvoilla. Toki aina vaikuttaa kuinka paljon laittaa, kuten muidenkin sävyjen kohdalla.

Canary Bling: Värisävy on todellinen pommisävy, kun katsoo palettia, se on mitään sanomattoman hempeän kellertävä, mutta kun laittaa kasvoille: se onkin kylmän kultainen hehku, joka suorastaan räjähtää poskilla. Koostumus ei yhtään glitterinen, vaan todella hienojakoista. Värisävystä tulee mieleen kesäiset aurinkorannat ja ennen kaikkea kesäaurinko ja kesäiset juomat, joissa on jäitä.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
2018-06-25

Täydellinen highlight setti vaaleaihoiselle!

Tuote on aivan ihana. Mietin todella kauan sen ostoa ja voin sanoa, etten pettynyt ollenkaan! Värit aivan ihania ja vau mikä loiste! Myös tuo Pink Chill aivan ihana hempeempänä loisteena sopii niin neutraaliin meikkiin kuin myös tuo esim esiin toisten värien loiston kun sitä kerrostaa.Alien Icea ja Canary Blingiä jännitin, että minkälaiset ne oikein ovat ja yllätyin. Alien Ice ei näytä poskipäällä mitenkään vihreältä. Kaikki paletin värit sopiivat korostomaan ja luomiväreiksikin jos vain oma ihopigmentti antaa siinä periksi. Itse todella vaalean ihopigmentin omaavana (esim porcelain aika kuvaava) minulle ei sopinut Canary Bling highlighteriksi, mutta täydellinen lisä luomiväreihin. Joten voin sanoa että 100% paletti käytössä ja varmaan kestää KAUAN ennen kuin loppuu. Tuotetta jokaisessa pannussa aivan todella paljon! Voisin sanoa vielä että paletin parhaimmat highlighterit ovat Ice Cold ja Lavender snow, mitkä ovatkin Jeffreen alkuperäisiä värejä.

2018-02-17

Paras korostuspuuteripaletti ikinä! (:

Paletti yllätti sävyillään täysin. Hinta ehkä aluksi hirvitti, mutta tämä on oikeasti mieletön tuotepaketti. Sävyt on kivan erikoisia ja kivasti osa hillitympiä ja osa hileisempiä ja kaikki on mahtavia sävyjä. Näillä on kivat nimetkin ja paletissa on kätevä peili ja magneettinen kiinnitys ja täydellisen kokoinen, jos tarvii/haluaa matkaan ottaa. Puuteria on tosiaan reilusti näissä ja pigmenttiä kyllä on, niikuin tähän asti on ollut.

Osa näiden meikkien käyttäjistä ei varmaan osaa halllita korkeahkoa/erilaista pigmenttiä ja pyörittelee ilmeisesti huonolla/väärällä siveltimellä liikaa puuterin päällä, jolloin pigmentit pakkaantuu puuterin päälle tasaiseksi, eikä enää irtoa kuten pitäisi. Tällä merkillä ei ole olemassa mitään maanantaikappaleita, eikä laatu vaihtele.

Tällä merkillä löytyy erilaisia koostumuksia, se ei tarkoita, että laatu vaihtelee: eli muille tiedoksi, fakta on se, että pigmenttiä irtoaa aina. Eri asia tietysti millä/miten sitä tuotetta levittää.

2018-02-15

Ihan kelpo paletti

Erittäin kauniit sävyt, mutta harmillisen huono pigmentti. En tiedä olenko saanut maanantaikappaleen vai mikä on kun edes kunnolla hankaamalla ei tunnu sävyä irtoavan siveltimeen.
Ainut kunnolla toimiva sävy on Ice Cold, joka minulta löytyy jo yksittäisenä skin frostina.

2017-12-25

Täydellinen

Koostumus on todella hyvä, pikmentti hipoo täydellisyyttä ja sävyt ovat hyvät. Ehdoton suosikki highliter! Annan 5/5

Sanni 2017-12-19

kaunis ja monipuolinen

Platinum Ice paletti on sopivan monipuolinen vaalealle iholle olematta kuitenkaan väreiltään aivan yliampuva (eli sopivat kaikki itsellä arkeen). Puutereilla saa tehtyä korostuksen hennosta hehkusta sokaisevaan, ja eri sävyillä voi leikkiä yhdistellen silmämeikkeihin. Tykkäsin siitä että sain samassa paketissa useamman skin frostin, vaikkakin olisin toivonut mielummin 4 vanhaa sävyä ja kaksi uutta.

2017-12-13

Erittäin hyvä:)

Sävyt levittyvät kauniisti, ja ovat erittäin, sanan mukaisesti, loistavia! Hyvä valinta, jos ei osaa päättää, minkä Skin frostin haluaisi. Paletti on kätevän kokoinen, tuotetta kuitenkin reilusti. Rakastan!:) Laatu on sama, kuin alkuperäisissä highlightereissä, ei mitään pahaa sanottavaa.

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.