Jeffree Star Cosmetics Skin Frost Siberian Gold 15g

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

30012
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Siberian Gold on uskomattoman kaunis pehmeän vaalea shamppanjakulta! Tämä runsaspigmenttinen korostuspuuteri saa kasvosi hohtamaan kuin kiiltomato hämärässä! Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton, talkiton ja gluteeniton.

HUOM! Sävy Siberian Gold poikkeaa koostumukseltaan muista Skin Frosteista. Pigmentti on tiivisti pakattu, joten väriä joutuu työstämään karheammalla siveltimellä tavallista pidempään.

Tuotetiedot
30012

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Metallinen
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Ainesosat

Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glyco. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Mica (Cl 77019), Iron Oxides (Cl77491, Cl 77492), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090)

Arvostelut
2017-08-10

Huono

Tuotetta täytyy todella paljon vispaa siveltimellä, että jotain irtoaa. Kun saat tuotetta siveltimeen tajuat, että loppupeleissä sitä kimalletta on kaikkialla muualla kun siveltimessä. En käyttäisi 31€ tämmöiseen tuotteeseen uudestaan. Odotus oli kova kaikista videoista päätellen mutta todellisuus iski vasten kasvoja kirjaimellisesti.

2017-07-21

Hyvä!

Sopii vaalealle iholle hyvin, koitin tuotetta ruskettuneelle ystävälle ja sopi minusta paremmin hänelle, mutta tuote on yhtä hyvä ja kaunis kuin muutkin Jeffree Starin Highlightit ! Pysyy normaalin meikkipohjan kanssa läpi yön. Koostumus on runsas pigmenttinen ja väri sopii täydellisesti myös luomille! Suosittelen <3

2017-05-25

Ei hyvä

Erittäin kova ja kuiva, ei lainkaan pehmeä kuten luvattiin. Todella epätasainen iholla, jos saa ylipäätään raavittua rasiasta irti. Olen kokeillu 5 eri sivellintä, synteettisia ja luonnonkarvaa, eikä irtoa silti rasiasta kunnolla. Poskelle levittäessä jättää lähinnä rusehtavan pigmentin, ei niinkään kiiltoa tai hohdetta. Olen yrittänyt kuluttaa puuteria päältä, jos se siinä olisi kuiva kerros, mutta ei ole vaikuttanut tuotteen koostumukseen mitenkään. Sormella kokeillessa jättää sormeen foliomaisen kerroksen joka ei irtoa iholta ja siveltimellä ei irtoa rasiasta.
Asiakaspalvelusta en saanut vastausta laatuun liittyen. En suosittele, markkinoilla on huomattavasti parempia highlightereita huomattavasti halvemmalla. Iso pettymys!

2017-05-05

Ihan ok

Kaunis sävy, ihanan shamppanjainen kulta joka sopii vaaleammallekkin ihonsävylle. Pinnalla kuitenkin outo kerros joka varisee iholla, on täynnä kimallehileitä ja kerrostuu oudosti. Tämä kuitenkin vähentynyt kun olen kuluttanut pintaa. Verrattuna peach goddess on paljon parempi koostumukseltaan.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.