Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner Cherry Wet

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

2883JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Starin huultenrajauskynät ovat täällä taas, nyt upeampina kuin koskaan! Saatavilla 26 runsaspigmenttistä sävyä, jotka vastaavat täydellisesti suosituimpien Velour Liquid Lipstick nestemäisten huulipunien sävyjä. Uusi Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner -huultenrajauskynä jättää upean samettisen mattaisen lopputuloksen. Entistäkin pehmeämpi koostumus sallii värin tasaisen kerrostamisen.

Täyteläinen koostumus on runsaspigmenttinen ja äärimmäisen kestävä. Hellävarainen kynä sopii myös silmämeikkiin ja silmän sisärajauksiin. Teroitettava huultenrajauskynä on helppo pitää puhtaana ja terävänä tavallisella meikkikynän teroittimella. Käytä minkä tahansa suosikkipunasi kanssa.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
2883JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Punainen
Ainesosat

CYCLOPENTASILOXANE, SYNTHETIC WAX, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE (MAY CONTAIN +/-) MICA (CI 77019), RED 30, RED 28 LAKE, RED 7, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BLUE 1 LAKE

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.