Jeffree Star Cosmetics Skin Frost Peach Goddess 15g

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

30001
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Tämä runsaspigmenttinen Jeffree Star Cosmetics Skin Frost -korostuspuuteri saa kasvosi hohtamaan kuin kiiltomato hämärässä! Skin Frost –korostustuotteen ainutlaatuinen voidemaisen puuterinen koostumus on kevyt ja häivytettävissä sulavasti pehmeän himmeäksi. Kokeile kasvojen lisäksi silmämeikkiin tai vartalolle. Käytetään kuivana tai kosteana, riippuen toivotusta intensiivisyydestä. Peach Goddess on lämpimän pinkin ja persikkaisen sävyn yhdistelmä. 

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
30001

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Pinkki
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Ainesosat

Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glyco. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Mica (Cl 77019), Iron Oxides (Cl77491, Cl 77492), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090)

Arvostelut
2018-11-21

Parempi kuin odotin....

Todella hyvä koostumus ja sävy joka sopii todella monelle. Tulee kestämään pienen ikuisuuden koska tuotetta ei paljon tarvitse laittaa todellakaan.

2018-07-15

Paras highlighter

Tämä on kyllä ehdottomasti paras Jeffreen highligtereista. Upea väri, sopii eri ihonsävyille ja paras koostumus. Yhdellä kerroksella ei ole niin voimakas, kerrostamalla saa enemmän pigmenttiä näkymään, jos tykkää.

2018-05-16

En ole (vieläkään) vakuuttunut..

Olen kokeillut monia Jeffree Starin highlighter sävyjä, enkä ole oikein koskaan ymmärtänyt mistä niiden hypetys johtuu. Tässä sävyssä on ehkä paras koostumus kaikista, vaikka en vieläkään ole vakuuttunut. Itse pidän enemmän puuterisista tuotteista, tässä koostumus on pehmeähkö. Koostumus korostaa ikävästi ihon tekstuuria, varsinkin kuivat kohdat pomppaavat silmille. Eli jos ihosi on pintakuiva niin tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto. Sävy on kyllä kaunis ja luonnollinen, ei mitenkään överi mutta kerrostamalla saa voimakkaampaa hehkua. Tosin tuotteen kerrostaminen saa myös ihon virheet näkymään selvemmin. Ehkä tämä sopii paremmin nuoremmalle ja kuulaammalle iholle, kuin omani on. Harmi, sillä ihailen suuuurestiJeffree Staria. <3

2018-03-17

Aivan ihana

Kaksi sanaa. Aivan ihana. Rakastuin heti ensimmäisen käytön jälkeen. Paras highliter mitä oon koskaan kokeillut.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.