Herman's Amazing UV Olivia Green 115ml

Kirkas suoraväri hiusten hellävaraiseen värjäämiseen. Väri on 100% vegaaninen eikä sisällä ammoniakkia.

6438278930103
Kuvaus

UV Olivia Green on upea kirkkaan vihreä UV shokkihiusväri.

Herman’s Amazing hiusvärisarja sisältää 29 eri sävyä ja Blanc Blanche -tonerin, jotka ovat käyttövalmiita suoraan purkista.

Herman’s Amazing semi-permanent shokkihiusvärit ovat kampaamotasoisia ja 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusvärit ovat kirkkaita hoitoainepohjaisia suoravärejä, eivätkä ne sisällä ammoniakkia. Herman`s Amazingin värit ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Hollannissa perheyrityksen johtamassa tuotantolaitoksessa.

Värit pysyvät hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä.

Tuotanto on ECO-ystävällistä.

Vaalennusaineen/värinpoiston käyttäminen ennen värjäystä on suositeltavaa. Näin suoraväri tarttuu parhaiten hiukseesi ja kestää pidempään.

Tuotetiedot
6438278930103

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Vihreä
Käyttöohje
Herman’s Amazing suoraväri,vaalennus ja värinpoisto -setti voivat aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Tee suortuvatesti aina 48 tuntia ennen hiusten värjäystä. Pidä suojahansikkaita kun levität Herman’s Amazing suoraväriä- tai Herman’s Amazing vaalennusainetta hiuksiisi. Vältä ihokosketusta Herman’s Amazing vaalennus ja värinpoisto - tuotteiden kanssa. Levitä suoraväri vastapestyihin, hoitoaineettomiin ja kuiviin/pyyhekuiviin hiuksiin. Anna värin vaikuttaa 60-90 minuuttia. Pidempi vaikutusaika takaa intensiivisemmän värin. Huuhtele lopuksi hiukset huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Väri pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä. Värin mukana tulee käyttöohjeet (suomeksi, englanniksi, ruotsiksi). Väri säilyy avatussa purkissa noin vuoden avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Vesi, cetearyl alchohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methossulfate, ceteareth -20, citric acid, propylene glycol, quaternium -80, phenoxyethanol, benzyl alcohol, basic yellow 40, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, hc blue no. 15.
Arvostelut
A. 2019-11-28

Erittäin kaunis

Tästä sävystä saa täydellisen limevihreän jos sekoittaa Daisy-sävyn kanssa, muuten väri ei välttämättä näytä ihan samanlaiselta kuin kuvassa (paitsi jos on tasaisen vaaleat hiukset).

Annika Lehtinen 2019-10-26

Hyvä ja pitkä kestoinen väri

Todella hyvä

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.