Herman's Amazing Gilda Granny Grey 115ml

Kirkas suoraväri hiusten hellävaraiseen värjäämiseen. Väri on 100% vegaaninen eikä sisällä ammoniakkia.

6438278930207
Kuvaus

Gilda Granny Grey on upea vaaleanharmaa hiusväri, joka antaa hiuksillesi pehmeänharmaan lopputuloksen. Suosittelemme käyttämään ennen tämän värin käyttöä Veronica White väriä ,jotta pohjasta tulisi mahdollisimman platina -näin saat hiuksiisi paremmin toivotun lopputuloksen.

Herman’s Amazing hiusvärisarja sisältää 29 eri sävyä ja Blanc Blanche -tonerin, jotka ovat käyttövalmiita suoraan purkista.

Herman’s Amazing semi-permanent shokkihiusvärit ovat kampaamotasoisia ja 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusvärit ovat kirkkaita hoitoainepohjaisia suoravärejä, eivätkä ne sisällä ammoniakkia. Herman`s Amazingin värit ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Hollannissa perheyrityksen johtamassa tuotantolaitoksessa.

  • Värit pysyvät hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä.
  • Tuotanto on ECO-ystävällistä.
  • Vaalennusaineen/värinpoiston käyttäminen ennen värjäystä on suositeltavaa. Näin suoraväri tarttuu parhaiten hiukseesi ja kestää pidempään.
Tuotetiedot
6438278930207

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Harmaa
Käyttöohje
Herman’s Amazing suoraväri,vaalennus ja värinpoisto -setti voivat aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Tee suortuvatesti aina 48 tuntia ennen hiusten värjäystä. Pidä suojahansikkaita kun levität Herman’s Amazing suoraväriä- tai Herman’s Amazing vaalennusainetta hiuksiisi. Vältä ihokosketusta Herman’s Amazing vaalennus ja värinpoisto - tuotteiden kanssa. Levitä suoraväri vastapestyihin, hoitoaineettomiin ja kuiviin/pyyhekuiviin hiuksiin. Anna värin vaikuttaa 60-90 minuuttia. Pidempi vaikutusaika takaa intensiivisemmän värin. Huuhtele lopuksi hiukset huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Väri pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä. Värin mukana tulee käyttöohjeet (suomeksi, englanniksi, ruotsiksi). Väri säilyy avatussa purkissa noin vuoden avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Vesi, cetearyl alchohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methossulfate, ceteareth -20, citric acid, phenoxyethanol, methylparaben, basic blue 99, ethylparaben, butylparaben, acid violet 43, basic brown 16, basic red 76, basic yellow 57, propylparaben.
Arvostelut
Elisa L 2022-11-08

Hyvä kiilto, väärä väri

Laitoin värin hiukseen joka oli hyvin vaalennettu Hermansin omalla valkaisulla, mutta lopputulos ei ollut lähelläkään esimerkkikuvia, vaan tumma harmaansininen. Myöhemmin väri on vaalentunut vähän harmaammaksi, mutta tietyssä valossa väri on vaaleansininen. Olen lukenut muiden kauppojen arvosteluja näistä Hermansin harmaista, ja huomannut etten ole ainoa sinisellä lopputuloksella. Värjäytyy tasaisesti ja hiukset kiiltävät kauniisti, mutta väri oli vain ihan muuta mitä odotti.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.