Herman's Amazing Blanc Blanche Toner Haircolor Mixer 115ml

Herman's Amazing Blanc Blanche Tonerilla luot muista suoravärisävyistä upeita pastellisävyjä! HUOM! Toner ei ole valkoinen hiusväri, vaan sekoiteväri muille väreille, jotta saat niistä vaaleampia sävyjä.

6438278930004
Kuvaus

Herman's Amazing Blanc Blanche Tonerilla luot muista suoravärisävyistä upeita pastellisävyjä! HUOM! Toner ei ole valkoinen hiusväri, vaan sekoiteväri muille väreille, jotta saat niistä vaaleampia sävyjä.

Herman’s Professionalin kirkkaat ja upeat shokkihiusvärit ovat 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusväri on hoitoainepohjainen suoraväri ja se hoitaa hiusta värjäyksen aikana. Hiusten vaalentaminen ennen värjäystä on suositeltavaa, tällöin suoraväri tarttuu parhaiten hiuksiin ja kestää pidempään. Mitä vaaleampi hiuspohja, sitä kirkkaampi lopputulos! Herman’s Amazing -suoravärejä voi sekoitella keskenään erilaisten sävyjen aikaansaamiseksi. Pastellisävyjä luot sekoittamalla Blanc Blanche Toneria haluamaasi Herman’s Amazing -suoraväriin. Levitä suoraväri pestyyn, hoitoaineettomaan ja pyyhekuivaan, tai kuivaan tukkaan. Käytä suojakäsineitä! Anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia. Huuhtele väri pois runsaalla vedellä. Pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen. Väri säilyy avattuna noin vuoden. Mukana kirjalliset ohjeet.

Tuotetiedot
6438278930004
Ainesosat
Vesi, cetearyl alchohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methossulfate, styrene/vp copolymer, ceteareth -20, citrid acid, phenoxyethanol, methylparaben, sorbic acid, propylparaben.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.