Herman's Amazing Värinpoisto ja Vaalennusaine

Herman’s Professional Värinpoisto ja Vaalennusaine on 100% vegaani ja tuotetta ei ole testattu eläimillä. Sopii erinomaisesti hiusten esivaalentamiseen ja värinpoistoon ennen shokkivärien tai muiden hiusvärien käyttöä. Kirkas ja voimakkaasti vaalentava yhdistelmä.

värinpoisto
Kuvaus

Herman’s Professional Värinpoisto ja Vaalennusaine on 100% vegaani ja tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Sopii erinomaisesti hiusten esivaalentamiseen ja värinpoistoon ennen shokkivärien tai muiden hiusvärien käyttöä. Kirkas ja voimakkaasti vaalentava yhdistelmä.

Helppokäyttöinen ja tehokas vaalennusaine, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen suoraväreillä värjätessä. Paketissa kaikki tarvittava hiusten vaalentamiseen ja värinpoistoon. Tätä ei suositella erittäin ohuille / kuiville / voimakkaasti vaurioituneille hiuksille vahvan värinpoistefektin takia. Lue ohjeet hyvin ennen käyttöä!

Värjäyskulho ja -sivellin myydään erikseen.

Pakkauksen sisältö: vaalennusjauhepussi (50g), 100ml vetyperoksidipullo 30 Vol (9%) sekä käyttö-ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tuotetiedot
värinpoisto
Käyttöohje

Turvallisuus! Jotta varmistat hiusvärin sopivuuden juuri sinulle, suorita testi ennen värin käyttöä. Testaa suoraväriä ja vaalennusainetta ennen käyttöä pienelle ihoalueelle ja anna vaikuttaa 30 minuuttia. Suositeltu ihoalue on korvan takana tai käsivarren sisäpuolelle. Pese väri pois iholta. Iholle jää värillinen alue. Mikäli värin olessa iholla, tai sen jälkeen, ilmenee reaktioita, älä käytä hiusväriä. Näitä reaktioita ovat: kirvely, tunnet poltetta, ihollesi muodostuu ihottumaa, punoitusta tai turvotusta. Mikäli näitä oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin. Mikäli mitään allergisia reaktioita ei ilmene 48 tunnin sisällä kokeilusta, voit vapaasti käyttää hiusväriä.

Ennen suoravärin käyttöä suositellaan vaalentamaan hiukset. Värinpoisto ja vaalennus vaalentaa pohjaa, jolloin sävystä tulee oikean värinen. Käsittely myös avaa hiuksen rakennetta niin, että hiusväri pääsee imeytymään hiukseesi.

Pohjasta olisi hyvä saada mahdollisimman vaalea aina ennen värjäystä, jotta lopputulos olisi värisävyn mukainen. Mitä tummempi hius, sitä enemmän hiuksia tulee vaalentaa. Vaalenna hiuksia mielummin useamman kerran, kuin kerralla pitkään. Tällöin vältät hiuksen palamisen ja ylirasittumisen. Värinpoistojen välissä tulisi pitää aina vähintään 2 viikkoa taukoa, jotta hius ehtii tervehtyä käsittelyiden välissä.

Lue pakkauksen ohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Värinpoisto ja vaalennus kuivattavat tukkaa joten, jos hiuksesi ovat todella huonossa kunnossa, värinpoistoa ei suositella. Jos huonokuntoista hiusta vaalennetaan liikaa tai liian usein, voi hius katketa.

Ainesosat

Hapete: Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulphate, Ceteareth -25, Sodium Salicylate, Citric Acid, Ammonium Nitrate, Sodium Pyrophosphate.

Vaalennusjauhe: Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate, Ammonium Persulfate, Paraffium Liquidum, Silica, Cellulose Gum, Carbomer, Urea, EDTA, Parfum, CI 77077, Sodium Lauryl Sulfate.

Arvostelut

Voisit tykätä myös

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.