Glitternisti Eco Big Chanky Turquoise

Glitternisti Eco Big Chanky Turquoise -ekoglitter sisältää ihania kiiltäviä turkooseja glitterhileitä. Tällä ihanalla turkoosin sävyllä voit luoda esimerkiksi upean merenneito-lookin! MER-MAZING! Ekoglitter -sarjan tuotteet ovat  luonnossa hajoavia glittereitä, jotka ovat myös myrkyttömiä, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä <3 

CHANKYTURQ
Glitternisti
Kuvaus

Glitternisti Eco Big Chanky Turquoise -ekoglitter sisältää ihania kiiltäviä turkooseja glitterhileitä. Tällä ihanalla turkoosin sävyllä voit luoda esimerkiksi upean merenneito-lookin! MER-MAZING! Ekoglitter -sarjan tuotteet ovat  luonnossa hajoavia glittereitä, jotka ovat myös myrkyttömiä, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tuotetiedot
Glitternisti
CHANKYTURQ

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje
Näin käytät glitteriä: 1. Levitä glitteröitävälle alueelle kevyesti vaseliinia tai glitterliimaa. 2. Lisää glitterit halutulle alueelle joko sormella taputellen tai meikkisiveltimellä. 3. Kun kiinnität glitteriä hiuksiin, kokeile sekoittaa glitteriä hiusgeelin joukkoon ja kiinnitä glitterit hiuslakalla. Glittereitä voi käyttää kasvoilla, hiuksissa ja vartalolla. Näin poistat glitterin oikeaoppisesti: 1. Poista glitterit kasvoilta ja vartalolta puhdistusliinalla pyyhkien 2. Heitä glitterinen puhdistuspyyhe roskakoriin - glitter ei kuulu viemäriin! 3. Hiuksista poistat glitterin tihellä harjalla harjaamalla.
Ainesosat
Ekoglitterit valmistetaan kasviperäisestä selluloosasta.
Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.