Eylure Individuals Combo Knot free

Eripituiset Eylure Individuals Combo Knot free -ripsitupsut sopivat niin luonnollisiin kuin näyttävämpiinkin meikkeihin. Voit lisätä ripsien intensiivisyyttä oman mieltymyksesi mukaan luonnollisen näköisillä ripsitupsuilla. 

6005006N
Eylure
Kuvaus

Eylure Individuals Combo Knot free -irtoripsitupsuilla voit luoda erilaisia tyylejä tilanteen mukaan. Käytä muutamia tupsuja silmien ulkonurkissa tuodaksesi katseeseen hienovaraista syvyyttä tai aseta niin monta kuin haluat näyttävämpää tyyliä varten. Irtotupsut on helppo asettaa. Pakkaus sisältää kolmea eripituista ripsitupsua ja latekstittoman minikokoisen ripsiliiman.

Tuotetiedot
Eylure
6005006N

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Nosta tekoripset pakkauksesta varovasti sormin, pinsettejä apuna käyttäen tai aplikaattorilla.

2) Mittaa ripsinauhan pituus sovittamalla niitä silmäsi päälle. Liian pitkät ripset voi lyhentää pienillä kynsisaksilla. Leikkaa pieniä paloja kerrallaan, kunnes ne istuvat täydellisesti.

3) Lisää ohut kerros ripsiliimaa ripsinauhan reunaan. Odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu tarttuvaksi. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe.

4) Aseta tekoripset ripsirajaan. Aseta ripsinauhan keskiosa ensin ja etene tämän jälkeen reunoihin. Noudata silmen luonnollista muotoa. Paina ja pidä irtoripsiä paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Virheen sattuessa voit irroittaa ripsinauhan, poistaa kuivuneen liiman ja asettaa sen uudelleen. Harjoitus tekee mestarin!

Poistaminen:

Tartu ripsinauhaan sormenpäillä ja nosta se kevyesti pois silmäluomelta. Tee poisto hellällä otteella. Älä mene irtoripsillä nukkumaan.

Jos ripset eivät irtoa hellävaraisesti, voit irroittaa ripset ölypohjaisella silmämeikinpoistoaineella kostutetulla pumpulipuikolla.

Uudelleenkäyttö:

Voidaksesi käyttää tuotteen uudestaan, poista kuivunut liima ripsinauhasta joko sormillasi tai pinseteillä. Tämän jälkeen voit sujauttaa tekoripset takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Voidaan uudelleenkäyttää jopa 20 kertaa.

Käsittele ripsiä hellävaraisesti, älä vedä kovaa!

Älä liota ripsiä vedessä tai muissa nesteissä, sillä kosteus voi pilata ripsien tyylin, muodon ja kaarevuuden.

Emme suosittele käyttämään ripsissä muita tuotteita (esim. ripsiväriä), jotta ripsien käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä.

Säilytä ripset aina alkuperäispakkauksessa, jotta ne pysyvät puhtaina.

Nauti ripsistäsi!

Ainesosat

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Arvostelut
Viivi 2021-05-01

Tosi hyvät

Tosi hyvät laadukkaat ripsitupsut. Tykkään siitä, että samassa pakkauksessa on kolmea eri pituutta. Tästä paketista riittää omaan käyttööni pitkäksi aikaa.

  • 1 / 1 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.