Eylure Dramatic 126

Eylure Dramatic 126 -irtoripset ovat runsaat ja rohkeat ripset, jotka tuovat katseeseesi aivan uudenlaista näyttävyyttä. Ripsien mustat kärjet kapenevat viettelevästi luoden intsensiivisen lookin silmillesi.

6001363N
Eylure
Kuvaus

Eylure Dramatic 126 -irtoripset ovat runsaat ja rohkeat ripset, jotka tuovat katseeseesi aivan uudenlaista näyttävyyttä. Ripsien mustat kärjet kapenevat viettelevästi luoden intsensiivisen lookin silmillesi.

Eyluren irtoripset korostavat silmiesi luonnollista kauneutta ja käyvät täydellisesti eri muotoisille silmille. Ripset on valmistettu huolella laadukkaasta materiaalista. Siksi ne tuntuvat mielyttävältä ja kevyeltä käyttää. Sisältää minikokoisen lateksittoman ripsiliiman.

Tuotetiedot
Eylure
6001363N

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Nosta tekoripset pakkauksesta pinseteillä tai sormenpäillä. Jos ripset on liimattu koko matkalta, irrota ne alaspäin suuntautuvalla liikkeella ripsen keskeltä peukaloiden avulla. Älä irroita irtoripsiä niiden päistä.

2) Mittaa ripsinauhan pituus sovittamalla niitä silmäsi päälle. Liian pitkät ripset voi lyhentää pienillä kynsisaksilla. Leikkaa pieniä paloja kerrallaan, kunnes ne istuvat täydellisesti.

3) Lisää ohut kerros ripsiliimaa ripsinauhan reunaan. Odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu tarttuvaksi. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe.

4) Aseta tekoripset ripsirajaan pinseteillä tai sormenpäillä (kuten sinulle on helpointa ja luontevaa). Aseta ripsinauhan keskiosa ensin ja etene tämän jälkeen reunoihin. Noudata silmen luonnollista muotoa. Paina ja pidä irtoripsiä paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Virheen sattuessa voit irroittaa ripsinauhan, poistaa kuivuneen liiman ja asettaa sen uudelleen. Harjoitus tekee mestarin!

Poistaminen

Tartu ripsinauhaan sormenpäillä ja nosta se kevyesti pois silmäluomelta. Tee poisto hellällä otteella.

Älä mene irtoripsillä nukkumaan.

Uudelleenkäyttö

Voidaksesi käyttää tuotteen uudestaan, poista kuivunut liima ripsinauhasta joko sormillasi tai pinseteillä. Tämän jälkeen voit sujauttaa tekoripset takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Ainesosat

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Arvostelut
chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.