Eylure Line & Lash Clear Lash Adhesive Eyeliner 0,7ml

Eylure Line & Lash Clear Lash Adhesive Eyeliner on ainutlaatuinen uutuus tekee irtoripsien kiinnittämisestä entistäkin helpompaa! Eyeliner-kynän mallinen ripsiliima takaa tarkan ja sotkuttoman levityksen!

70097G
Eylure
Kuvaus

Mullistava uutuus - Eylure Line & Lash Clear Lash Adhesive Eyeliner -eyeliner. 

Eyluren uusi innovaatio on kehitetty tekemään irtoripsien käytöstä yhä helpompaa ja nopeampaa! Line&Lash on ripsiliima, joka levitetään suoraan ripsien tyveen nestemäisen rajausvärin tapaan kynämäisellä päällä. Ripset kiinnittyvät suoraan rajausvärin päälle, ja ovat näin ollen helpompi myös kohdistaa oikein. Line&Lash -ripsiliimakynä ei tahraa, ja takaa aina siistin lopputuloksen. Line&Lash -ripsiliimasta löytyy sekä musta, että kirkas vaihtoehto. Kirkas vaihtoehto sopii luonnollisempiin lookkeihin ja kuivuu täysin huomaamattomaksi. Line&Lash sopii kaikkien irtoripsien kiinnittämiseen, ja pitää suosikkiripsesi paikoillaan koko päivän!

Tuotetiedot
Eylure
70097G

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Nosta tekoripset pakkauksesta varovasti sormin, pinsettejä apuna käyttäen tai aplikaattorilla.

2) Mittaa ripsinauhan pituus sovittamalla niitä silmäsi päälle. Liian pitkät ripset voi lyhentää pienillä kynsisaksilla. Leikkaa pieniä paloja kerrallaan, kunnes ne istuvat täydellisesti.

3) Lisää ohut kerros ripsiliimaa ripsinauhan reunaan. Odota noin 20-30 sekuntia kunnes liima muuttuu tarttuvaksi. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe.

4) Aseta tekoripset ripsirajaan. Aseta ripsinauhan keskiosa ensin ja etene tämän jälkeen reunoihin. Noudata silmen luonnollista muotoa. Paina ja pidä irtoripsiä paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Virheen sattuessa voit irroittaa ripsinauhan, poistaa kuivuneen liiman ja asettaa sen uudelleen. Harjoitus tekee mestarin!

Poistaminen:

Tartu ripsinauhaan sormenpäillä ja nosta se kevyesti pois silmäluomelta. Tee poisto hellällä otteella. Älä mene irtoripsillä nukkumaan.

Jos ripset eivät irtoa hellävaraisesti, voit irroittaa ripset ölypohjaisella silmämeikinpoistoaineella kostutetulla pumpulipuikolla.

Uudelleenkäyttö:

Voidaksesi käyttää tuotteen uudestaan, poista kuivunut liima ripsinauhasta joko sormillasi tai pinseteillä. Tämän jälkeen voit sujauttaa tekoripset takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Voidaan uudelleenkäyttää jopa 20 kertaa.

Käsittele ripsiä hellävaraisesti, älä vedä kovaa!

Älä liota ripsiä vedessä tai muissa nesteissä, sillä kosteus voi pilata ripsien tyylin, muodon ja kaarevuuden.

Emme suosittele käyttämään ripsissä muita tuotteita (esim. ripsiväriä), jotta ripsien käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä.

Säilytä ripset aina alkuperäispakkauksessa, jotta ne pysyvät puhtaina.

Nauti ripsistäsi!

Arvostelut
Maikki 2021-10-08

Helpottaa irtoripsien laittoa

En oo kovin hyvä laittaa irtoripsiä, mutta tämä on tehnyt siitä mulle helpompaa! Tällä on mun mielestä helpompi saada ne paikoilleen kuin pakettien mukana tulevan liiman kanssa. Tätä voi käyttää samalla tavoin kuin eylineria.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.