Ecotools Bioblender™ -meikkisieni

Ecotoolsin Bioblender on markkinoiden ensimmäinen 100 % biohajoavasta materiaalista valmistettu meikkisieni!  Voidaan käyttää kosteana tai kuivana, niin nestemäisen kuin voidemaisenkin meikkivoiteen levitykseen. Nauti täydellisestä lopputuloksesta niin meikillesi kuin luonnollekin!

3175ET
Ecotools
Kuvaus

Ecotoolsin Bioblender on markkinoiden ensimmäinen 100 % biohajoavasta materiaalista valmistettu meikkisieni! 

Meikkisientä voidaan käyttää kosteana tai kuivana, niin nestemäisen kuin voidemaisenkin meikkivoiteen levitykseen. Nauti täydellisestä lopputuloksesta niin meikillesi kuin luonnollekin! Tuote on 100 % vegaaninen.

Tuotetiedot
Ecotools
3175ET

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Arvostelut
Krista 2022-01-28

Hyvä, muttei edellisen Ecotoolsin veroinen

Vihreä Ecotoolsin meikkisieni ollut luottosieneni vuosia. Siihen verrattuna tämä huomattavasti jämäkämpi, ihan ok käyttää ja lopputulos meikillä suht samanlainen, mutta jää käyttömukavuudessa jälkeen edeltäjästään. Kestävyys vielä itselleni arvoitus, vasta pari viikkoa ollut käytössä, mutta jo toisella käyttökerralla tuolta kapeammasta päästä murtui pala pois.

Sade 2021-09-24

Toimii!

Yllätti positiivisesti! Kostutettuna sieni on todella pehmeä ja levittää meikin erinomaisesti. Mielestäni on ihana ajatus että tämä sieni on biohajoava eikä siitä jää maapallolle roskaa.

Sini 2021-07-20

Ihan huippu sieni!

En osta enää muita sieniä, tämä toimii koko meikkipohjaan ja kaiken lisäksi biohajoava! Tuntuu kestävän silti yhtä hyvin käyttöä

Johanna 2021-06-02

Pehmeä meikkisieni

Kasteltuna sieni on todella pehmeä ja häivyttää meikin normaalin tapaan, ei ikinä uskoisi että sieni on nopeasti biohajoava. Toivottavasti näitä tehdään vielä teräväkärkisenä.

chat Kommentit (0)
Tuotteella ei vielä ole arvioita.